Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Antti Rinteen vaimo kampanjoi Pron tuella eduskuntavaaleissa

Ilta-Sanomat tietää tänään, että ammattiliitto Pron työntekijät tekivät ammattiliiton tiloissa ja työaikana puheenjohtaja Antti Rinteen vaimon vaalitöitä. Heta Ravolainen-Rinne oli demareiden eduskuntavaaliehdokkaana.

Antti Rinne ei kiistä Pron keskustoimistolla tehtyä työtä hänen vaimonsa eduskuntavaalikampanjan hyväksi, mutta korostaa, ettei Ravolainen-Rinne saanut erityiskohtelua.

Tältä osin Rinteen puhe on täyttä puppua. Kyllä Rinteen vaimo sai erityiskohtelua. Olen jokseenkin varma, että samaa käytäntöä ei ole ollut perussuomalaisten ehdokkaiden osalta. Eihän "fasisteja ja rasisteja" voi tukea!

Mielestäni tällainen toiminta on lievästi sanottuna törkeää. Onhan niin, että Pron jäsenkunnassa on kaikkien puolueiden kannattajia.

Rinteen toimintatapa on ollut yleistä vasemmistopuolueiden hallitsemassa ay-liikkeessä. Toimitsijakunta on tehnyt vaalien alla vaalityötä vasemmistopuolueiden hyväksi. Työajalla ja ammattiliittojen jäsenten maksamilla rahoilla.

Tässä tilanteessa sopinee kertoa, että AKAVA toimii toisin. Puheenjohtaja Sture Fjäder toteaa Verkkouutisissa, että "toimimme jäsenkunnan rahoilla. Jäsenemme haluavat, että heidän asiaansa ajetaan. Eivät he halua, että ryhtyisimme tukemaan tiettyjä ryhmiä tai poliitikkoja, vaan että viemme kaikille akavalaista ilosanomaa."

 

(Jos toivot, että myös muut lukisivat blogin tekstin, niin paina allaolevia Facebook ja Twitter näppäimiä.)

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Heh, heh, heh, hee! Tämä on paras!

Annan persuille suuren suosituksen, että kauan kesti ennenkuin tämä nostetaan esille. Se on ollut aamusta lähtien näkyvästi luettavana.

Vaan yksi persu tarttui täkyyn... Ei malttanut.

No, on sanottava, että media toimii hyvin. Toi esille Antti Rinteen ja liiton vaalikoplailut vaimon eduskuntavaaliehdokkuudessa.

Se on jo Rinteen vaimon mukaan perätön juttu. Sen kertoo Iltalehti. hakekaa itse linkkinne, sieltä se löytyy.

En minä ala bradvaksi kutsumaan mediaa joka tekee työtään.

Yhdeksän tekstiviestin saamisella haltuun Iltasanomat teki jutun.
Varmaankin Pro:n joku yksittäinen persuaktiivi.

Hyvä että media toimii, vai mitä Reijo Tossavainen kansanedustaja?

Heh!

Janne Hilden

Ei se Markku noin mennyt. Rouva Rinne sanoo, että "Hallinnon päätös, että omia tuetaan".
Hallinto = Herra Rinne

http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288645090180....

(On ilo muuten olla Loimaan kassan jäsen, ei tarvitse rahoja tällaiseen koplailuun lahjoittaa.)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Markku, mielestäni ei ole aihetta nauruun. "Rinne: Perussuomalaisia hyvä ohjata ulkopuoleltakin ", mielestäni tämä lausunto kertoi aika paljon Rinteestä.

Näyttää siltä että nyt ammutaan kovilla kun lähdetään osoittamaan jonkin puolueen ohjailua ulkovaltojen tekemäksi tai ohjailluksi.

En tiedä, ilmeisesti Antti Rinne vertasi suomen tilannetta Ukrainaan, EU:han masinoi levottomuuksia Ukrainassa, eli rahoittaa.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Luin tämän sekä Iltalehdestä että Iltasanomista, ja kyllä liittoon kuuluvat ovat olleet todella pettyneitä Rinteeseen, ja luvanneet lähteä PRO:sta. En näe mitään epäselvää tässä: Liiton työntekijät on pyydetty osallistumaan Rinteen vaimon vaalikampanjaan työajalla. Kyllä monet ovat jo vaatineet Rinteen eroakin, ja syystä! Ei ollenkaan epäreilua, ja kyllä tästä vielä iso juttu tulee liitossa. -Se, että Rinne alkoi haukkumaan perussuomalaisia tässä vaiheessa, osoitti myös arvostelukyvyn ja yhteistyökyvyn puutetta. Rinne voi tulla alas sieltä pallilta, ennenkuin on sille edes noussut: ei olisi kannattanut nuolaista, ennenkuin tipahtaa. -Politiikassakin pieni määrä nöyryyttä olisi vain hyväksi.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Tuskin jäsenistö hyväksyy, että sak:laisessa ay liikkeessä kaikki toimitsijat valitaan poliittisin perustein.

Käyttäjän janimakela kuva
Jani Mäkelä

Rinne ei nyt ihan ymmärrä. Hänen roolinsa oli saada aikaan näytelmä, jotta demarit kuvittelisivat heillä olevan puheenjohtajavaali, ja Urpilainen saisi leikisti kentän äänestetyn valtakirjan jatkoon. Ei enempää.

Nyt mies lähtee tämän sinänsä kunnioitettavan sähköjäniksen roolinsa ohella tössimään uskottavuutensa päivätyössään. Työssä, josta kuitenkin maksetaan pääministeriä parempaa palkkaa, ja jota vihreämpää oksaa suojatyökoneistossa on vaikea kuvitella.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Rinne saa nähtävästi päivittäin nk. aikuiskoulutusta ansiosta. Turusen opetus oli yksityistä, joten hän voi lähettää laskun Pron konttooriin tai ainakin pyytää liiton kalenteri. Yllättävän tyhmä mies tämä Rinne tai sokeutunut asemastaan tunkion kukkona. Samat pöhinät Rädyn ympärillä, joskin Räty nyt keswkittyi enemmän asiakysymyksiin kunnes joku käki muni pesään ja kiima vei. Vieläkö se Paavo on voimissaan comebackiä ajatellen.

Pekka Pylkkönen

Uskon että myös veronmaksajat edustavat niin monennäköisiä poliittisia kantoja ettei verovarojen käyttäminen puoluepolitiikan edistämiseen ole perusteltua. Kansanedustajatkin tekevät vaalityötä vielä kesken kauden nauttien melko kohtuullista liksaa. On pikkaisen eri asia lähteä vaaleihin keskipalkalla ja työajan ulkopuolella kuin korkeammalla liksalla ja työaika täysin hyödyntäen.

Ei siinä, törkeää toimintaahan tuo on ay-pampulta. Jos kuuluisin liittoon, eroaisin heti. Eikun juma, mähän itseasiassa justiinsa liityin. No en yllättäen SAKiin joten olkoon.

Harmi että kirkostakin voi erota vain kerran.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

SAK ei liity tähän mitenkään. Pro on STTK:n jäsenjärjestö.

Käyttäjän paulisumanen kuva
Pauli Sumanen

Luin muutaman jutun Antti Rinteestä täältä:
http://liberalismi.net/wiki/Antti_Rinne
ja täältä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Rinne

Minua ei hätkähdytä enää mikään, mikä koskee Rinnettä.
Paitsi, jos Korkein oikeus vaatii kyseisiä sivustoja poistamaan tietonsa Antti Rinteestä.

Reijo Tossavainen

Pauli Sumasen ylle laittamista linkeistä selviää hämmästyttäviä asioita Rinteen tekosista. Kannattaa käydä lukaisemassa.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Kiitos linkeistä, Pauli! Mielenkiintoinen historia tällä miehellä. -Taloudellisia epäselvyyksiä, väitettyä yhteistyökyvyttömyytä, luonnehdittu "kestohäiriköksi" ja "markkinagangsteriksi". -Minkähän takia puoluevaltuutetut tukivat hänen ehdokkuuttaan? En voisi millään edes kuvitella Rinnettä puolueen johdossa! Alan kallistua siihen tulkintaan, että Rinne nostettiin sinne vain Urpilaisen takia, pelkkä farssi.

Käyttäjän AriWigelius kuva
Ari Wigelius

Olipas huono kirjoitus aiheesta. Ei mitään uutta tai omaa kannanottoa. Pelkkä copy/paste ja julkisuus hakuisuutta. Eikö teistä perussuomalaista muuhun? Omia tekoja kehiin ja lopettakaa toi ainainen ininä.

Ammattiliitto PRO kuuluu STTK:n, eikä SAK:lla ole asian kanssa mitään tekemistä. Mikäli arvostelee ammattiliittoja, tulisi edes perusasioiden olla selvillä.

Reijo Tossavainen

Olipas huono kommentti aiheesta, turhaa ininää. Minä en puhunut SAK:sta. Puhuin Prosta ja AKAVA:sta sekä yleisellä tasolla ay-liikkeestä.

Mikäli arvostelee blogikirjoitusta, pitäisi se ensin lukea.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ville Ylitalo. Se on totta. Mutta en olle sttk:laisissa liitoissa toiminut luottamustehtävissä. SAK:n tunnen ja tilanne on siellä tämä. Joten pieni trolli oli kiva heittää.
Politiikkaa tehdään työajalla. Toimitsijat valitaan poliittisten ryhmien voimasuhteitten mukaan. Veikkaisin kyllä, että pro toimii samoin.
AY-liike on mätä. En usko jäsenistön tätä hyväksyvän. Eikä nuorista hyväksy kukaan. Heidätkin pitäisi vakuuttaa.

Reijo Tossavainen

HS "ei tiennyt", että Rinteen taustat eivät ole kunnossa. Katso Wikipediaa! HS kyllä tiesi, että persut ovat "rasisteja ja fasisteja". Journalismiako?

Taustoistaan johtuen Rinteestä ei tule puheenjohtajaa.

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Perussuomalaisesta mikään ei ole niin suuri rikos kuin palkansaajan puolustaminen. Hovioikeus on kumonnut Rinteen sakot, jotka hän sai suojattuaan solidaarisuudesta vauhdituslakkoihin ryhtyneitä liittonsa jäseniä sopimuksettomassa tilassa olleella alalla. Rinne ei ole myöskään lakkoasetta joutunut juuri käyttämään, johtuen siitä että on näyttänyt työnantajapuolelle, ettei hänen kanssaan leikitä.

Missä ovat Reijo Tossavaisen näytöt kansantalouden, suomalaisen työntekijän ja teollisuuden hyväksi tehdystä työstä? Vai osaatko vain haukkua johdonmukaisimmin itsenäisyyden ja suomalaisten hyvinvoinnin puolella olleen kansanliikkeen edustajia punikeiksi ja pettureiksi?

Reijo Tossavainen

Näytöt?

Vaikkapa se, että olen enimmillään yrittäjänä työllistänyt noin 35 henkilöä. Ja vaikkapa se, että nyt kansanedustajana parhaani mukaan puolustan Suomea ja suomalaisia.

Lisäksi totean, että en puhunut blogissani punikeista tai pettureista. Olen samaa mieltä kuin Veikko Lavi laulussaan, kun hän totesi, että "jokainen ihminen on laulun arvoinen, jokainen elämä on tärkeä".

Mitkä ovat Eetu Kinnusen näytöt?

Täällä lisätietoja Antti Rinteen näytöistä http://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Rinne

Toimituksen poiminnat