Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Kokoomuslaisten selfietouhulle pitää laittaa stoppi

Se on nyt sanottava suoraan: Kokoomuksen nuorten poliitikkobroilereiden Lasse Männistön ja Laura Rädyn sinulle-minulle politiikalle on laitettava stoppi. Kyllä asia on ehdottomasti niin, että oma etu ei saa syrjäyttää kansakunnan etua!

Männistö ja Räty näyttivät nousuhuumassaan ja vallanhimossaan ajattelevan, että heidän keskinäinen pelinsä menee kevyesti läpi. He irtosivat kuitenkin arjen todellisuudesta. Itsekkyydessään he ylittivät sopivuuden rajan.

Eduskunta on tämän maan korkein päätöksentekoelin. Sillä on oma keskeinen merkityksensä ja arvovaltansa. Ei sitä voida noin vain sivuuttaa vähäpätöisempään pätkätyöhön siirtymällä.

En hyväksy eduskunnassa sitä, että Männistölle myönnettäisiin vapautus eduskuntatyöstä. Ei lyhyt viransijaisuus voi olla missään olosuhteissa riittävä peruste.

 

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No jo on kumma työpaikka josta ei voi edes lopareita ottaa.

Matias Härkönen

Vielä vaikeampaa on lopareiden antaminen.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kai se eduskuntakin on muuttunut semmoiseksi sosiaalisesti kuntouttavaksi pakkotyöpaikaksi. Vielä kun saatais sinne 9€/pvä korvauksella nää työskentelemään.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #3

Ainakin takaisi etteivät ole siellä vain CV:ään päivittelemässä tahi muutoin julkisuudenkipeinä. Mutta eduskunta on kansansa näköinen... valitettavasti näky ei ole erityisen kaunis tällä hetkellä... kauneus tietenkin on katsojan silmissä, joten ehkä jotakuta se miellyttää.

Reijo Tossavainen

Tänään eduskunnassa huomasin, että Männistön eroa vastustavia oli todella paljon, jopa kokoomuslaisten oli vaikea hyväksyä asiaa.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Kuules Tossavainen. Se on ihan sama kuka siellä karsinassa istuu. Samanlainen puoluekurin napinpainaja sinne tulee tilalle.

Olisi mukava nähdä se päivä kun eduskunnassa olisi aiheena tärkeämmät asiat kuin miten puolueita saa nimitellä, kuka pukeutuu mitenkin, kenellä on isoimmat hampaat , kuka on paras twiittaaja, kuka on paras väliinhuutaja,, kellä on nasevimmat sloaganit ja onko moraalitonta ansaita rahaa lain mukaisesti ja kuka saa lähteä toisiin töihin oikein muiden kansanedustajien luvalla.

Oletteko te tulleet siellä hulluiksi. Se koko talon toiminta perustuu puolueiden ja puoluiden edustajien keskinäiseen sopimiseen nimityksistä ja sopimuksista puolueen sisällä ja puolueiden välillä.

Te ihmettelette miksi kansanedustajien arvostus on laskenut. Minä en ihmettele.

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Ensiksi toistan taas kerran itseäni: Puoluekuri on lailla kiellettävä.
Toiseksi totean sen, että jos Männistölle myönnetään ero, niin se vain todistaa sen tosiasian, että Hyvä-Veli järjestelmä toimii. Ensin oma etu,ja sitten puolueen etu.
Lähestyvät eduskuntavaalit saavat,tai paremminkin ovat jo saaneet, hallituspuolueet täydelliseen paniikkiin.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

"Pääministeri Alexander Stubb (kok) sanoi tiistaina, että hänen mielestään on vain hyväksi, että kansanedustajien keskuudessa on vaihtuvuutta.

- Jos siirrytään johonkin toiseen tärkeään tehtävään, niin antaa mennä vaan, Stubb sanoi."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090218625766_u...

Tosin Heinäluoma ei purematta niellyt tuota Stubbin ehdotusta, joksi se kaiketi on tulkittava.

Reijo Tossavainen

Nyt Männistö on ilmoittanut peruvansa eroilmoituksen. Jonkinlainen selkäranka löytyi jostakin, en tiedä mistä...

Toimituksen poiminnat