Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Hallitus epäonnistunut kaikissa talouspoliittisissa tavoitteissaan

Raimo Sailas sanoi äskettäin näin: "Jyrki Kataisen hallitus epäonnistui kaikissa talouspoliittisissa tavoitteissaan luottoluokituksen säilyttämistä myöten."

Demari Sailaksen mukaan hallitus siis epäonnistui kaikissa talouspoliittisissa tavoitteissaan. Se on paljon sanottu, mutta se on totta.

Mitä tekee nykyinen Stubbin hallitus? Ei juuri mitään. Pääministeri kiertää maakuntia kiillottamassa omaa ja puolueensa julkikuvaa. Myönteinen juttu maakuntalehdessä on tärkeämpää kuin tämän maan asioiden hoito.

Toinen hallituspuolue demarit ei ole sen parempi. Puolue nostaa rähinöitä pienistä asioista saadakseen mediajulkisuutta, mutta ei tee mitään tätä maata vaivaavien suurten ongelmien ratkaisemiksi.

Liki neljä vuotta sitten Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen hallituksen ja hallituspuolueiden taholta sanottiin, että asiat ovat nyt kunnossa niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa. Eivät olleet.

Liki neljä vuotta olemme kuulleet kun hallituksen ja hallituspuolueiden taholta on joka viikko vakuutettu, että kulman takana odottaa nousukausi. Ei ole ollut, ei ole tullut.

Tarttis tehdä jotakin. Ihan oikeasti.

 

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Mika Samuel Kiekkijev

Onhan hallitus sentään onnistunut verottamaan esim. ravintola-alan ( paljon nuoria työntekijöitä), autokaupan yms. kuoliaaksi, joten kyllä hallituksella onnistumisia on.

Kreikkakaan ei enää tarvi apua vaan Iltalehden uutisoinnin mukaan "ennaltaehkäisevää luottoa", joten eiköhän laiteta sellasta ehkäisyä sitten menemään?

Reijo Tossavainen

Tilastojen mukaan Suomella menee toiseksi heikoiten Kyproksen jälkeen koko Euroopassa. Ehkäpä kohta anomme Kreikalta apupakettia...

Mika Samuel Kiekkijev

Tai vähintäänkin ennaltaehkäisevää luottoa.

Ehkä hallituksen tavoite on tilastokärjen asema?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Portugali lähetti apupakettina Suomelle talvisodan aikana laivalastillisen ananaksia, jotka tosin saapuivat pilaantuneina perille vasta jo sodan loputtua.

Saa nähdä millä elintarvikkeilla Välimeren maat tulevat lähivuosina tukemaan ahdinkoon itsensä ajanutta Suomea. Toivottavasti ne sitten saapuvat ainakin tuoreina ja EU-direktiivit täyttävinä perille.

P.S. Kreikka saattaa lähettää EU-tukien avulla kasvatettua tupakkaa.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Minä olen jo kauan aikaa sitten lässyttänyt avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä sekä tehnyt paljon myöhemmin blogin: http://topira.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138361-hair...

Samoin kuin äskettäisessä Ari Alsion blogissa: http://arialsio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179314-su...

No niin, on se niin altsin hienoa ja fantsua rakentaa Suomea tällä mallilla niin kuin Palefacen Shangri La: http://www.youtube.com/watch?v=BIJkOXoL1qo

Palefacen laulu on erittäin ajankohtainen vieläkin.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Puolueiden ja etujärjestöjen eliitit istuivat korjaamolla päivän kepu-seminaarissa Svenska Akademin-veteraani Johanna Korhosen puheenjohdolla lähtemässä kävelemään juomakelpoisiksi muutetuille järville, kuten Stubbin ideoima ns. brändityöryhmäoli esittänyt.

http://yle.fi/uutiset/brandityoryhma_lisaa_luomua_...

Viimeisen vuorokauden aikana kolme ihmistä on päätynyt eri puolella Suomea junan alle, Rautavaaralla äiti ajoi bussin eteen, joka päivä jossakin päin maata tapetaan joku puukolla. So what? Roskaväki harventaa itseään.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Hallitus on pitänyt voimassa Pekkarisen "kultakentille kutsun" -syöttötariffilaki tuulivoimalle tuotettuun sähköön on vieläkin voimassa. Tämä "syö enemmän kuin tienaa" laki vie yhteiskunnan yhä syvemmälle lamaan jatkuessaan.
Pekkarinen puhuu "markkinaehtoisesta takuuhinnasta", =syöttötariffilaki, "markkinaehtoinen" kuulostaa reilulta mutta kun Pekkarinen koplasi siihen takuuhinnan verorahoilla niin homma sai eri luonteen = puhallus, huijaus.

https://www.tem.fi/files/26643/UE_lo_velvoitepaket...

Tuulivoimalat sähköntuotannossa tuottavat tehotaseessa nollan arvoista sekundasähköä verkkoon, jonka muut korjaavat tuki/säätö voimalla verkkoon sopivaksi.
Tuulivoimalat on kulissi ilmastonmuutoksen nimissä tehtyyn oma etu politiikkaan.
Tämä tulee yhteiskunnalle maksamaan miljardeja euroja, rahat on menossa pois Suomesta eikä hallitus tosiaan tee mitään.
Seuraavassa hallituksessa Pekkarinen jatkaa samankaltaista politikointia ilman mitään vastuuta.
Tekopyhää kaksinaismoraalia puhutaan hyvää ja kaunista, tehdään sutta ja sekundaa. Todellista karhunpalvelusta meille.

Toimituksen poiminnat