Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Huomasiko Stubb, että kaikki ei olekaan fantastista?

Äskettäin A. Stubb piti puheen, jossa hän kertoi tehneensä yllättävän havainnon: tämän maan asiat eivät ole hyvin!

Sanoisin, että vihdoinkin, sillä koko vaalikauden eli pian jo neljän vuoden ajan hallituksen ja erityisesti Kataisen ja Stubbin taholta on vakuutettu sormi pystyssä ja leveästi hymyillen, että meillä menee fantastisen hyvin. Uusi nousukausi on ihan kohta tuossa nurkan takana odottamassa. Kyllä me hallituksessa tiedämme nämä asiat!

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku vanhan sanonnan mukaan. Se toki pitää paikkansa, mutta tosiasioiden tunnustaminen ei riitä. Pitäisi tehdä jotakin. Ihan oikeasti ja merkittäviä tekoja. Sellaisia, jotka nostaisivat tämän kansakunnan jälleen kuivalle maalle.

Valitettavasti tämänkään hallituksen aikana ei päästä puheista tekoihin. Uudet vaalit ovat näillä näkymin vasta huhtikuussa, ja hallitus muodostettaneen juhannukseen mennessä. Tositoimiin päästään uuden hallituksen toimesta vasta ensi syksynä. Siis lähes vuoden tämä maa ajelehtii ilman, että kukaan olisi kunnolla ruorissa kiinni. Se on suorastaan edesvastuutonta.

Merkkinä paremmasta tulevaisuudesta on kokoomuksen kiiltokuvan puhkeaminen. Ratkaiseva käännekohta oli Stubbin selfiekuvan ottaminen kokoomuksen puoluekokouksessa. Sen jälkeen kulissin purkutalkoihiin on ottanut osaa kokoomuksen muu polvihousuporukka: Männistö, Räty, Kauma ja kumppanit. Arjen todellisuus eli kokoomuslainen itsekkyys on paljastunut äänestäjille.

.........................

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Mutta eikös Suomi kuulu Eurooppaan ja Kreikassa ja Euroopassahan piti asiat olla kunnossa Stubbin sanoin. Siis, sen Kreikan tukipaketin jälkeen....

Reijo Tossavainen

Tosiasia on, että Kataisen-Urpilainen-Stubbin-Rinteen hallitukset jäävät historiaan poikkeuksellisen heikkoina ja saamattomina, suorastaan maan kannalta vahingollisina. Siitä olemme ilmeisesti samaa mieltä. Poikkeuksena on S-J Pietikäinen. Ja poikkeushan vain vahvistaa säännön...

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Edelliselle ja nykyiselle hallitukselle riittää varsin hyvin se, että heidän omat, lähinnä taloudelliset asiansa, tosin veronmaksajien kustannuksella, ovat kunnossa.

Käyttäjän jarviriina kuva
Riitta Järvi

Stubbin "fiksuus" ( hänen lempiterminsä ) on alkanut horjua mielessäni.

Alkukesästä hän twiittaili minulle, että " Euroopan velkaongelmasta 75 % on hallinnassa ja loputkin saadaan hallintaan kohta ".

Käyttäjän ansjout kuva
Anssi Joutsenlahti

Laittamattomasti sanottu Reijo, sinä se vain aina jaksat ja kynä on hallinnassasi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kysyn vaan, miten "kiiltokuva puhkeaa" ?

Talouskupla voi puhjeta, mutta että kiiltokuvakin !

P.S. Luulen kyllä ymmärtäväni, mitä Reijo Tossavainen ( ps. ) kielikuvallaan tarkoittaa.

Toimituksen poiminnat