Huomasiko Stubb, että kaikki ei olekaan fantastista?

Äskettäin A. Stubb piti puheen, jossa hän kertoi tehneensä yllättävän havainnon: tämän maan asiat eivät ole hyvin!

Sanoisin, että vihdoinkin, sillä koko vaalikauden eli pian jo neljän vuoden ajan hallituksen ja erityisesti Kataisen ja Stubbin taholta on vakuutettu sormi pystyssä ja leveästi hymyillen, että meillä menee fantastisen hyvin. Uusi nousukausi on ihan kohta tuossa nurkan takana odottamassa. Kyllä me hallituksessa tiedämme nämä asiat!

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku vanhan sanonnan mukaan. Se toki pitää paikkansa, mutta tosiasioiden tunnustaminen ei riitä. Pitäisi tehdä jotakin. Ihan oikeasti ja merkittäviä tekoja. Sellaisia, jotka nostaisivat tämän kansakunnan jälleen kuivalle maalle.

Valitettavasti tämänkään hallituksen aikana ei päästä puheista tekoihin. Uudet vaalit ovat näillä näkymin vasta huhtikuussa, ja hallitus muodostettaneen juhannukseen mennessä. Tositoimiin päästään uuden hallituksen toimesta vasta ensi syksynä. Siis lähes vuoden tämä maa ajelehtii ilman, että kukaan olisi kunnolla ruorissa kiinni. Se on suorastaan edesvastuutonta.

Merkkinä paremmasta tulevaisuudesta on kokoomuksen kiiltokuvan puhkeaminen. Ratkaiseva käännekohta oli Stubbin selfiekuvan ottaminen kokoomuksen puoluekokouksessa. Sen jälkeen kulissin purkutalkoihiin on ottanut osaa kokoomuksen muu polvihousuporukka: Männistö, Räty, Kauma ja kumppanit. Arjen todellisuus eli kokoomuslainen itsekkyys on paljastunut äänestäjille.

…………………….

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu