Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Suomalaisten mielestä hallitus on poikkeuksellisen surkea

Suomen talous on hallituksella huonosti hallinnassa, arvioivat MTV Uutisten kyselyyn vastanneet kansalaiset. 83 prosenttia kansasta kokee hallituksen onnistuneen taloudenhoidossa melko tai erittäin huonosti.

Luvut ovat selkeät. Niistä on tehtävissä vain yksi johtopäätös. Hallitus on harvinaisen surkea, siis sekä Kataisen-Urpilaisen että Stubbin-Rinteen hallitus.

Jos asiaa arvioidaan sarkastisesti, niin lienee perusteltua todeta, että onneksi hallitus ei tee nyt juuri mitään muuta kuin odottelee. Näin me suomalaiset säästymme huonoilta päätöksiltä. Niitä on kertynyt enemmän kuin tarpeeksi.

Jos asiaa arvioidaan vähemmän sarkastisesti, niin tilanne on todella huono. Vaalit ovat huhtikuussa ja uusi hallitus on remmissä ehkä juhannukseen mennessä. Käytännön toimiin päästään siis vasta kesän jälkeen. Siihen saakka tämä maa ajelehtii myrskyvällä merellä kuin uppoamisvaarassa oleva haaksirikkoinen laiva.

Tarvitsemme todella vahvan ja toimintakykyisen hallituksen. Mielestäni se on PS + Kesk + Kok tai SDP. Ministereiksi on nimettävä vain kokeneita ja kykynsä osoittaneita henkilöitä. Tätä maata on hallittava tämän maan ja kansan parasta ajatellen, ei mediajulkisuuden ehdoilla.

........................

Jos haluat, että muutkin lukevat tämän blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kerrotko Reijo mikä on näkemyksesi oman kannatuksenne sulamiseen kun hallituksen osalta on asiaa analysoitu pääkirjoituksia ja keskusteluohjelmia myöten?

Lisäksi miksi jätit taas linkittämättä lähteeseen hyvän tavan vastaisesti? Kas noin: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kansa-...

Niinkö huonosti teillä menee ettei voi kertoa että jopa 84 % ihmisistä uskoi Venäjän taloustilanteen heikentävän omaammekin ja että vastanneista 64 % prosenttia ennusti tälle vuodelle taantuman syvenemistä ja talouden supistumista, siinä missä 34 % uskoi hitaan kasvun vähitellen orastavan, olipa hallituksesa kuka hyvänsä?

Ai niin, Venäjää te ette arvostele mistään asioista ja kun sellaista tulosta ei tullut että Soini pääministerinä pelastaisi kaiken, niin ei tarvitse kertoa. Eikös perussuomalaiset aina ole itkemässä yksittäisille kirjoittajille, vaikkeivat olisi kansanedustajiakaan siitä että vähän skarpimmin voisi näitä hommia hoidella.

Reijo Tossavainen

Venäjästä kysyttiin samassa kyselyssä, mutta se on aivan eri aihe. Tämä blogi käsittelee vain surkeita kokoomusjohtoisia hallituksia.

Ensimmäinen kappale on suora lainaus MTV:n uutisesta. Siinä on olennainen. Linkityksiä käytän, kun katson sen tarpeelliseksi. Harkinta on minulla, ei Partasella.

Juha Kuittinen

Ilkka Partanen väisti itse asian..

Reijo Tossavainen Vastaus kommenttiin #3

Yritys siirtää huomio muualle on ikivanha konsti.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Tossavainen toteaa "ministereiksi on vain nimitettävä kokeneita ja kykynsä osoittaneita henkilöitä" Käytännössä tämä tarkoittaa persujen jatkamista oppositiossa. Mikäli Tossavainen on eri mieltä niin PS-nimiä esiin.

Toimituksen poiminnat