Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Vain perussuomalaiset johdonmukaisia, ryhdikkäitä ja vastuullisia!

Vaalien lähestyessä ja perussuomalaisten pelossa erityisesti demarit ja kokoomuslaiset ovat nyt niin "tiukkoja" suomalaisten etujen puolustajia, että jopa aidanseipäätkin nauravat tyhjän puhujille. Siksi pieni kertaus on paikallaan, jotta totuus ei peittyisi katteettomaan sanahelinään.

Demarit vastustivat ensimmäistä apupakettia. Toista he kannattivat sen jälkeen, kun surullisen kuuluisat "vakuudet" saatiin. Noin vuosi sitten demareiden nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne vaati Kreikan velkojen leikkausta. Nyt mies puhuu aivan päinvastaista. Siksi on syytä kysyä moraalin ja vastuullisuuden perään!

Kreikan ensimmäinen apupaketti myönnettiin Matti Vanhasen kepujohtoisen hallituksen aikana. Toista apupakettia kepu sitten jo oppositiossa vastusti. Nyt se moittii jo ensimmäistä, jota se oli myöntämässä. Siksi on syytä kysyä myös kepun moraalin ja vastuullisuuden perään!

Kokoomus on johdonmukaisesti toiminut Suomen kansallisten etujen vastaisesti ja on siis kannattanut kaikensorttista tukea niin Kreikalle kuin muillekin maille. Nyt vaalien lähestyessä puolue "vastustaa" Kreikan lainaehtojen helpottamista. Kaksinaismoraalista peliä jos mikä.

Vasemmistoliiton takki on kääntynyt sen mukaan onko puolue ollut hallituksessa vaiko ei. Oppositiossa puolue on kannattanut suomalaisten veronmaksajien rahojen haaskausta, mutta oppositiosta käsin huudellaan toisin. Tämänkin puolueen toiminta on kaksinaismoraalista peliä jos mikä.

Perussuomalaiset puolusti ennen vaaleja suomalaisia veronmaksajia. Vaalien jälkeen hallitusneuvotteluissa Jyrki Katainen vaati tuon linjan muutosta, mutta me emme halunneet pettää suomalaisia. Nyt neljä vuotta myöhemmin voimme todeta, että olimme oikeassa.

Vain perussuomalaiset ovat olleet ja ovat edelleen johdonmukaisia, ryhdikkäitä ja vastuullisia!

.............................

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Olisi tietty suotavaa nyt käydä läpi mitä _konkreettista_ perussuomalaiset ovat saaneet eduskunnassa aikaan,nyt jätetään ne oletukset pois. Tahdotko tuota esille,niin voitaisiin pähkäillä sitä suoraselkäisyyttä,johdonmukaisuutta ja vastuullisuutta.

Reijo Tossavainen

Verkkouutiset:

Kansanedustaja Hanna Mäntylä (ps.) pitää sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinteen julkisuudessa esiintyneitä puheita vastuuttomina ja jopa harhaanjohtamisena. Rinne kertoi lauantaina, ettei SDP leikkaa indeksejä mikäli ovat seuraavassa hallituksessa.

Mäntylä kertoo hallituksen leikanneen juuri viime vuoden lopussa indeksikorotukset 1,1 prosentista 0,4 prosenttiin. Indeksileikkaus kosketti Mäntylän mukaan kaikkia työ- ja kansaneläkeindekseihin sidottuja sosiaaliturvan muotoja ja tätä vastusti koko oppositio keskustaa lukuun ottamatta.

"Onkin pelkkää hurskastelua tulla nyt julkisuuteen kertomaan olevansa eläkeläisten ja muiden indeksiin sidottujen tukimuotojen saajien asialla. Helppohan tuollaisen päätöksen jälkeen on sanoa, että emme leikkaisi, kun ei ole enää mistä leikata", Hanna Mäntylä sanoo tiedotteessaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Niin, perussuomalaiset eivät todellakaan ole toistaiseksi muuttaneet kantaansa sen mukaan ovatko he hallituksessa vai oppositiossa. Siinä mielessä puolue poikkeaa mainitsemistasi vertailuesimerkeistä.

Saapas nähdä pääsemmekö joku päivä tuotakin vertailua tekemään.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Entä mitä ajattelee Tossavainen persujen sisällä käytävästä valtataistelusta josta Olli Ainola viikonvaihten IL:ä kirjoittaa. Halla-aho kampittaa Soinia minkä kerkiää. Onko tälläinen, hajoamassa oleva puolue kyvykäs ottamaan hallitusvastuuta.

Reijo Tossavainen

Seuraan asioita läheltä ja voin sanoa, että Ainola puhuu pötyä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Suomalainen vanha kansanviisaus toteaa "etäältä näkee paremmin" ja uskon, asian olevan myös tässäkin asiassa totta. Kyllähän Halla-ahon ulostulot kohdistuu piikkina Soinia kohtaan, turhaa Tossavaisen on yrittää maalata mustaa valkoiseksi.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Perussuomalaiset ovat myös ainoa puolue jonka edustaja on ottanut rohkeasti kantaa uimahallien pukuhuoneongelmaan!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Niin, Saarakkala osoittaa meille muille mitä pohjalainen rohkeus oikein tarkoittaa.

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Tärkeää on johdonmukaisuus,eikä tuuliviirissä soutaminen ja sitähän tapahtuu ennen vaaleja kuin vaalien välilläkin mutta - hallitusneuvottelut - kuin kansan tahto yhdessä muovaavat ne todelliset kriteerit 4vuotiskaudelle.

Mitkä ovat kynnyksiä kuin kynnyskysymyksiä erilaisine tahtotiloineen.Jokaisella lienee omansa ja jokainen joutuu jostain "lupauksissaan" luopumaan,vai luodaanko asetelmat niin että se "pahin" pelataan ulos pelinpoliitikankentillä.

Ja mikä kansanryhmä seuraavalla vaalikaudella "ei kuulu takuiden piiriin",etenkin puhuttaessa 2000luvun huumassa joissa toiset nuolivat nousukatteitaan ja toiset jätettiin - 90 luvun syövereihin.

Toiset huutaa oppositiossaan - kotiintulostaan - takuulla-ko ?

Reijo Tossavainen

Kuten tuolla otsikossa totesin, vain perussuomalaiset johdonmukaisia, ryhdikkäitä ja vastuullisia!

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Vaan kovin nöyräksi en lähtisi kehumaan, vaikka blogin ingressissä niin luvataan.

Mitenköhän mahdollinen hallitusyhteistyö mahtaa sujua, jos sillat on poltettu edessä, takana ja sivuilla?

Reijo Tossavainen

Siltoja ei ole poltettu. Jos asiasisällöstä päästään sopuun, niin hallituksessa ollaan.

Kepun Sipilä lienee hyvin todennäköisesti hallituksen muodostaja. Perussuomalaisten ja keskustan näkemykset ovat monissa tärkeissä asioissa melko lähellä, siis yhteensovitettavissa. Vaikein on Eurooppa-politiikka, mutta siinäkin lähtökohta on paljon parempi kuin Kataisen kanssa.

Reijo Tossavainen

Arhinmäki puhui näin mahtipontisesti vaalien alla http://youtu.be/M4i0NRqTs08

Vaalien jälkeen takki kääntyi sataprosenttisesti. Missä moraali, vastuullisuus?

Toimituksen poiminnat