Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Venäjän sotapropaganda vastenmielistä sotakiihkoilua

"Minun Putinini, armas Putinini, vie minut mukanasi. Haluan olla kanssasi", venäläinen artisti Mashani laulaa Vladimir Putinia ylistävän kappaleensa kertosäkeessä.

Kappaleen nimi on "Minun Putinini". Perjantaina musiikkivideota (alla) oli katsottu jo peräti yli 900 000 kertaa, vaikka video on ladattu Youtubeen vasta keskiviikkona.

Videolla Mashani kulkee Venäjän lipun väreihin pukeutuneena. Sanoissa ylistetään Krimin palauttamista Venäjälle ja Neuvostoliiton henkiinherättämistä.

Videolla Mashani myös tuskailee suljettuna tiiliseinien sisään. Tässä kohdassa hän on pukeutunut Ukrainan lipun väreihin.

Harvinaisen räikeää propagandaa, jolla halutaan luoda henkilökulttia ja muokata ihmisten mielipiteet Venäjän sotaiselle imperialismille myönteisiksi. Videon löydät täältä:

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ukraina_neito_haikailee_putinin_per%C3%A4%C3%A4n-31341

On hätkähdyttävää videon samankaltaisuus toisen maailmansodan aikaiseen propandaan, jota Neuvostoliitto harjoitti Suomea kohtaan. Historia siis toistaa itseään hyvin ikävällä ja vastenmielisellä tavalla.

Puna-armeija vapauttaa Suomi-neidon http://youtu.be/NRZrH6gdpyQ 

......................

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Reijo Tossavainen

Blogissa mainitussa venäläisessä propagandafilmissä esiintyy moottoripyöräilijä. Linkitin blogini myös Facebookiin. Nyt tuli viesti, että ko. henkilö haluaisi facebook-kaverikseni. Näyttää siltä, että venäläisten trollaussysteemit ovat kunnossa!

Toimituksen poiminnat