Perussuomalaisten asema vahvistunut

Viime eduskuntavaalien jälkeen kauhisteltiin perussuomalaisten vaalivoittoa. Mukasuvaitsevat ja mukasivistyneet olivat sitä mieltä, että kansa äänesti väärin. Perussuomalaisista levitettiin mitä ihmeellisempiä väittämiä. Mustamaalaaminen oli todella rajua.

Nyt neljä vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Toki tarkoitushakuista syrjintää ja mustamaalaamista edelleenkin esiintyy, mutta huomattavasti vähemmän. Ehkä ikävimpiä tapauksia ovat puoluetoimistojen ikkunoiden rikkomiset ja vihamieliset tihutyöt yksittäisiä kansanedustajaehdokkaita kohtaan.

Hesarissa kerrottiin äskettäin mielenkiintoisen gallupin tuloksista. Puheenjohtaja Timo Soini oli neljän suuren puolueen puheenjohtajista toiseksi toivotuin seuraavaksi pääministeriksi. Taakse jäivät A. Stubb ja A. Rinne. Vielä vuosi sitten Soinin oli neljäntenä. Kansalaisten silmät ovat avautuneet!

Soini oli ykkönen, kun kansalaisilta tiedusteltiin, kuka puoluejohtajista ymmärtää parhaiten kansalaisten arjen tarpeita. Tämän tärkeän asian osalta A. Stubb oli pahnan pohjimmainen. Kansalaisista vain joka kymmenes arvioi, että Stubb ymmärtää kansalaisten arjen ongelmia.

Kyllä kansa tietää!

…………………….

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

 

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu