Kokoomus yrittää silmänkääntötemppua

Kokoomusjohtoiset Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitukset ovat kuten tiedämme maamme historian toiseksi huonoimmat. Se huonoin oli Kuusisen hallitus.

Huonous johtuu siitä, että hallitus on täysin epäonnistunut tärkeimmissä hallitusohjelmaan kirjatuissa tavoitteissaan. Lisäsi maa on saatu ennennäkemättömän pahan laman kouriin.

Pääministeriksi tultuaan Stubb uhosi, että "tämä hallitus on toimeenpanohallitus". Ja mikä on lopputulos? Hallituspuolueet äänestivät lopulta jopa omia esityksiään vastaan!

Politiikan teon vastuuttomuus on asia, mikä kaivertaa mieltäni nyt erityisen paljon. Esimerkiksi kokoomuksen keskeisenä vaaliteema on työ! Siis asia, jossa kokoomus- ja demarijohtoiset hallitukset ovat kaikkein eniten epäonnistunut.

Todellisuus halutaan kääntää päälaelleen sataprosenttisen silmänkääntötempun avulla. Väistämättä mieleeni on tullut niinkin vastenmielinen henkilö kuin Joseph Göbbels. Hän sanoi jotenkin niin, että "suurinkin valhe menee perille, kun sitä tarpeeksi toistetaan". Sama menetelmä on käytössä nykyisin myös Venäjällä.

Toivon, että suomalaiset ovat hereillä ja ymmärtävät mistä on kysymys.

…………..

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu