Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Immonen antoi namusyötön persukammoisten mailojen lapoihin

Kansanedustaja Olli Immonen kärjisti liiaksi maahanmuuttokriittisiä mielipiteitään. Se oli kuin taivaan lahja persukammoisten mailojen lapaan. Kaikki kynnelle kykenevät ottavat nyt haaskalla kaiken ilon irti. Luu halutaan kaluta loppuun saakka.

Kansanedustaja Eero Heinäluoma on pitkän linjan poliittinen juonija ja demari. Nyt hän huomasi oivan tilaisuuden hyökätä kirves kädessä perussuomalaisia vastaan. Hän yhdisti epäröimättä perussuomalaiset puolueena ja natsit. Hyvin vastenmielinen teko.

Perussuomalaiset menestyivät myös viime vaaleissa paremmin kuin mitä poliittiset vastustajat uskalsivat edes pahimmissa kuvitelmissaan odottaa. Ja nyt ne ryökäleet menivät vielä hallitukseen päättämään maan asioista. Se on sopimatonta!

Näen, että koko revohkassa on pitkälti kysymys myös muusta kuin Immosen epäonnistuneesta kielenkäytöstä. Immonen on vain välikappale, kun perussuomalaiset halutaan vaientaa.

Ennen pitkää pöly alkaa laskeutua. Silloin huomaamme, että on tehty karhunpalvelus maahanmuuttajia kohtaan. Asiallinen ja rakentava keskustelu maahanmuuton hyvistä ja huonoista puolista on entistäkin vaikeampaa. Osapuolet ovat kaivautuneet aiempaa syvemmälle omiin poteroihinsa.

Piruuttani tuon julki erään vertailukohdan. Eräs nykyisistä kansanedustajista totesi taistolaisvuosinaan, että "kun vallankumous Suomessa toteutuu, niin silloin ihmisiä joudutaan ampumaan".  Missä ovat tutkivat journalistit?

.......

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Arre Kougappi

Uuden Suomen päätoimittaja Huusko ja muut hänen aatetoverit, joille journalismi on vieras käsite, ovat persuvihoissaan parhaimmillaan suorittamassa hyökkäystä demokratiaa vastaan.

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Miksi Soini on hiljaa kuin kusi sukassa Immosen lausuntojen kanssa?
Jo pelkkä maalaisjärki vaatii Immosen erottamista puolueesta. Jos kantti ei Soinilla riitä, niin vaihtakaa puheenjohtajaa.
Tosin vanha toteamus on edelleen se, että ensin oma etu kaiken muun edelle.
Persut ovat nyt hallituksessa kansalaisten äänimäärien tuloksena.
Jos tämä Persujen politiikka jatkuu, niin seuraavissa vaaleissa tulee todellinen jytky,alaspäin.
Suomalainen sananlasku:Sarvesta härkää.
Persut, herätkää todellisuuteen, mikäli haluatte jatkossakin olla päättämässä valtakunnan asioista.

Arre Kougappi

Pekka, miksi Soinin pitäisi jotain sanoa? Maailmalla kukaan ei välittäisi näisä lausunnoista ja kirjoituksista. Sinunkin pitäisi tän ikäisenä ottaa asioista selvää, eikä olla median höynäytettävänä.

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Puolueen puheenjohtajan pitää vastata alaistensa huudoista, piste.
Media ei höynäytä minua, minä höynäytän mediaa, vaikka olenkin vasta 73v ja risat.

Arre Kougappi Vastaus kommenttiin #15

Pulkkinen, ei ole kukaan huutanut. Kieroutuneet pervot omassa mielikuvituksessa kuvittelevat. Älä välitä heistä kun tähän ikään pääsit.
Jatkoja!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Arre, olet väärässä, kyllä maailmalla seurataan mitä Suomessa puhutaan ja kirjoitetaan, Soini ulkoinisterinä joutuu selittelemän kolleegoilleen Immosen sanomisia.

Arre Kougappi Vastaus kommenttiin #18

Arto, ei kiinnosta maailmalla, mitä Huusko ja hänen hengenheimolaiset levittää täällä Suomessa.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

"Jos tämä Persujen politiikka jatkuu, niin seuraavissa vaaleissa tulee todellinen jytky,alaspäin."

Pelkään pahoin (tai en) Olli Immosen joukkokivittäminen vain vahvistaa, monikultturisuuden vastustusta.

Suomalaisilla on ihmeelinen mieli tai sielunelämä. Kun Suomalaiset näkevät arvostelun menevän liiallisuuksiin, asettuvat he arvostelun kohteen puolelle.

Ilmeisesti tämä on sitä Suomalaisuutta.

Tästäkin Olli Immosen avautumisesta, kannatus ropisee Perussuomalaisten laariin. Perussuomalaisten puolejohto voi tämän vielä munat ja jos kivittäjät lopettvat kivittämisen.

Käyttäjän MarkkuJrvinen1 kuva
Markku Järvinen

Demarit siirtävät katseet pois ystäviensä nimittämisistä korkeisiin virkoihin. Heistä suuri julkinen sektori on tämän maan pelastus.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Jos ei olisi näitä Immosia, Hakkaraisia ja Halla-Ahoja, ei olisi persukammoakaan.

Arre Kougappi

Jos ei olisi suvakkeja ja vihavaisia, jotka ovat tuhonneet monen maahanmuuttajan elämän, niin mitään ongelmia ei olisi jotka liittyvät epäterveisiin ilmiöihin jotka liittyvät maahanmuuttoon.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

"Immonen antoi namusyötön persukammoisten mailojen lapoihin"

Näin teki.

Mitenköhän se oma maali torjuttaisiin? Maalivahti Soini on nämä ennenkin hoitanut, mutta istuu tällä hetkellä penkillä...

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Immonen hyökkäsi Soinia vastaan, englanniksi koska Soini on ulkoministeri ja kehuu englannin taidoillaan sekä suosiollaan Isossa-Britanniassa.

Ideologiat ovat välineitä puoluetovereiden kamppailuissa, kuten Stalinin murhatessa Kirovin 1935 tai Hitlerin murhatessa Röhmin kumppaneineen, myös loma-aikaan.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Diplomatia on sitä, että sanoo paskaa kakaksi. Emme kaikki ole diplomaateja. Ei Immonenkaan.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Ymmärrän erinäisten "vallankumousten" puuhailut aika hyvin esim. pienpuolueiden edustajilta. Heille valta näyttäytyy helposti jonain etäisenä asiana ja "vallankumous" voi olla jonkinlainen unelma jonka avulla jaksaa päivästä toiseen, vaikka omasta mielestä kotimaa etenee täysin väärään suuntaan. Immosen kohdalla nämä jatkuvat vallankumoushaaveet ovat kuitenkin erikoisia siksi, että hän on toista kautta istuva kansanedustaja. Puolueessa joka ei totisesti ole mikäään pienpuolue ja onpa vielä tällä hetkellä hallituksessakin. Miksi Immonen haaveilee vallankumouksesta? Kansanedustajahan pystyy tekemään lainsäädäntötyötä ja edistämään maata muutenkin. Vai onko parlamentaarisen demokratian tie niin hidas, että Immonen on totaalisen turhautunut ja jopa masentunut ja siksi turvautuu näihin vallankumousfantasioihin? Silloin hän tulee käytännössä vähätelleeksi myös oman puolueensa ansioita. Onhan maahanmuutosta huomattavasti helpompaa puhua leimautumatta rasistiksi kuin vaikkapa vuonna 2011 ja se on paljolti perussuomalaisten nousun ansiota.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mikäli Soinin ulostuloa voi tulkita niin Immoselle tulee lähtö kuten Hirvisaarelle aikoinaan. Persut on jakautunut kahtia, sitä tosiasiaa on Tossavaisenkin turha kiistää. Soini ymmärsi tämän jo hallitsneuvotteluissa ja vaati että puolueen hajotessa puoluetuki pysyy emopuolueella.

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Valitettavasti raha ratkaisee, ei puolueen ideologia.
Se miten Soini käyttäytyy jatkossa ratkaisee seuraavien vaalien menestyksen tai tappion.

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Mediasta vielä sen verran.
He kuvittelevat olevansa heti Jumalasta seuraavia, toki ylöspäin.
He kuvittelevat tietävänsä kaiken kaikista. Oikeassa elämässä he ovat vain puolueittensa käsikassaroita. Heillä ei todellakaan ole omaa mielipidettä.
He jauhavat sitä paskaa mitä pomot määräävät.
Onneksi Suomen kansan enemmistö ymmärtää tämän.
Media pitää saada vastuuseen paskan puhumisistaan

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Näkyy Bäckmankin kääntäneen kelkkansa, kun vielä hiljan kehui persuja ja eritoten jotakuta sen kansanedustajaa Venäjän suuresta ystävyydestä ja arvostuksesta:

"Pyyntö perussuomalaisten puolueen lakkauttamiseksi
Avoin pyyntö oikeusministeriölle"

http://kohudosentti.blogspot.fi/

Toimituksen poiminnat