Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

MTV:n ja Ylen mediakabareet lisäsivät vastakkainasettelua

Nykyisen sinisilmäisen lepsuilun seurauksena todellinen siirtolaisvyöry on vasta lähtökuopissaan, sillä rikollisliigat parhaillaan markkinoivat ja organisoivat seuraavaa massamuuttoa. Se on nyt paljon helpompaa kuin nykyisen muuttoaallon organisointi, sillä EU:n ja sen osavaltioiden avoimien ovien politiikka innostaa lähtemään. Nyt tai ei koskaan!

Seuraava pakolaisaalto on aivan eri luokkaa kuin käynnissä oleva. Liikkeelle lähtevät todella suuret massat. Viimeistään siinä vaiheessa on herättävä todellisuuteen, ja YK:n, EU:n ja yksittäisten maiden on haettava ratkaisut muuttoliikettä aiheuttaviin konflikteihin. Samalla pakolaiset/siirtolaiset sijoitetaan konfliktialueiden lähelle ja myöhemmin kotiutetaan takaisin lähtömaihinsa.

Katselin MTV:n ja Ylen pakolaisillat. Tulin surulliseksi, sillä ne olivat hyvin yksipuolisia mediakabareeiltoja. Järjestäjien pyrkimyksenä oli vähentää ennakkoluuloja ja vastakkainasettelua. Väitän, että lopputulos oli päinvastainen. Vastakkainasettelu vain lisääntyi. Molemmat osapuolet kaivautuivat vain nykyistä syvemmälle omiin poteroihinsa.

.............

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Sisäministeri Petteri Orpon kädettömyys ja heikko kyky/halu toimia ministerinä tilanteen vaatimalla tavalla paljastui tämän aamun suorassa lehdistötilaisuudessa (TV1). Komission juoksupojaksi alentunut ministeri ei herätä luottamusta, mutta herättää kyllä kysymyksiä omista ja Kokoomuksen todellisista tavoitteista.
Aikooko Suomi toistaa Ruotsin virheet sellaisenaan vai aletaanko täällä todella pohtia vakavasti asioiden kaikkia puolia ja seurauksia esim. Tanskan tapaan?

Toni Lahtinen

Eikös se vanha viisaus mennyt suunnilleen niin, että viisas oppii virheistään ja oikein viisas toistenkin virheistä.

Kun tähän mennessä omistakaan virheistä ei ole läheskään aina osattu ottaa oppia, niin mitenkä voidaan edes kuvitella muiden virheistä opittavan yhtään mitään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä Orpo on kokoomuksen lahja Suomen sisäministeriksi, jonka toimialaa kuuluvat poliisi, maahanmuuttovirasto sekä rajavartiolaitos, kaikki tärkeimmät elementit maatamme ajatellen.

Yhteinen perunakellari on löytynyt hänellekin.

Marko Parkkola

Tässä kirjoituksessa on pointtinsa. Olkoot maahanmuutosta mitä mieltä tahansa, niin ei kai kukaan voi puolustaa rikollisjärjestöjä, jotka kuskaavat rahasta sellaisia ihmisiä paikasta toiseen, jotka eivät tarvitse minkäänlaista suojelua.

On toki myös rikollisjärjestöjä, jotka kuskaavat oikeita pakolaisia upottaen laivoja Välimereen, jotta Italian rannikkovartiosto heidät pelastaisi. Melkoista riskipeliä ihmisen hengellä, mutta järjestö on jo rahansa saanut, joten mitä väliä heidän kannaltaan.

Toimituksen poiminnat