Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Demarijohtoinen ay-liike rahastaa vuokralaisia

Demaripuolueen tuki ja turva on demarivetoinen ay-liike, jota SDP parhaillaan häikäilemättä käyttää vallanhimonsa pönkittämiseen. Siitä on nähty viime kuukausina ikäviä esimerkkejä.  Tilanne on aivan toinen kuin silloin, kun demarit olivat hallituksessa.

Ay-liike elää verottomilla jäsenmaksutuloilla. Ne tulevat kuin Manulle illallinen. Sen lisäksi rahastuskeinoja on muitakin. Yksi härskeimmistä on VVO, jonka osinkoja ay-liike on pumpannut itselleen viimeisen viiden vuoden aikana 50 miljoonaa euroa. Toimien ikävyyttä lisää tosiasia, että "yleishyödyllisenä" ay-liikkeen ei tarvitse maksaa näistä tuloista sentin senttiäkäään veroja.

Demaripamppujen toimien härskiyttä lisää sekin, että VVO:n omistamissa asunnoissa vuokria on nostettu reippaasti tilanteessa, jossa korkokulut ovat poikkeuksellisen alhaalla.

Moni vuokralainen maksaa vuokransa osin yhteiskunnan rahallisella tuella. Siksi sinäkin maksat demareille piilevää puoluetukea.

Eikä siinä vielä kaikki. Jokin aika sitten demarit myivät Helsingistä ison puoluetalokiinteistönsä kovalla hinnalla. Ei ollut yllätys, että kauppaa allekirjoitettaessa ostajia edustivat totut demaritoverit. Ostajana oli nimittäin VVO.

Nyt ay-pomot ovat työntäneet päänsä pensaaseen VVO:n osinkojen tiimoilta. Kun Yle pyysi haastattelua, niin yksikään ay-tovereista ei löytänyt allakastaan sopivaa aikaa.

Ja jos joku ei vielä tiennyt, niin kerrottakoon sekin, että demaripuolueen johdossa on pitkän linjan ay-jyrä Antti Rinne.

..............

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisa Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Lisättäköön sekin tieto, että VVO:n hallituksen puheenjohtaja on Riku Aalto, Metallin puheenjohtaja.

Reijo Tossavainen

VVO:n nettisivuilla todetaan toiminnasta ja sen tavoitteista näin:

"VVO:n toiminta perustuu monipuolisen, turvallisen ja hyvän vuokra-asumisen tarjoamiseen. VVO pyrkii osallistumaan keskusteluun Suomen asuntopolitiikasta niin, että vuokra-asuntojen määrä voisi edelleen kasvaa muun muassa työn perässä muuttavien tarpeita vastaavaksi. VVO:n talouden vakaa kehitys ja pitkäjänteinen omistajakunta edesauttavat vastuullisen vuokra-asumisen kehittämistä Suomessa."

Edellä olevan tekstin otsikkona on "Vaikuttaminen vuokra-asumisen puolesta". (!) Mielestäni korulauseet ja arjen todellisuus ovat liian suuressa ristiriidassa keskenään.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Demareita pitää kiittää tästä aina ikuisuuteen:
https://en.wikipedia.org/wiki/Finnish_parliamentar...

Mitä on ne nykypäivän sankaritarinat, joista demarit tullaan muistamaan?

Käyttäjän HannuTaskinen kuva
Hannu Taskinen

Onko ammattiyhdistyksen jäsenmaksun verovapaus "pyhälehmä?
Demarit tuntuivat olevan valmiita pienentämään matkakulujen verovähennysoikeutta, jos sen sijaan poistettaisiin tämä jäsenmaksujen verovapaus.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Itse asiassa kyseessä ovat nämä Töölön demarit tai paikallinen yhdistys. Jungerin porukkaa lähinnä. Ei niitä työväen asiat aidosti kiinnosta.

Toimituksen poiminnat