Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Kukkahattutäteilyä

Murha tai raiskaus eivät ole este turvapaikan myöntämiselle, jos rikokset on tehty Suomessa!

RKP:n Eva Biaudet ja vihreiden Johanna Karimäki hengenheimolaisineen ovat puolestaan vakaasti sitä mieltä, että Balkanin maat ja Turkki eivät ole turvallisia maahanmuuttajille.

Uskomatonta, mutta totta! Kukkahattutäteilyä pahimmillaan!

Näistä asioista media ei revi otsikoita eikä raahaa studioon sopivaa päivystävää dosenttia vahvistamaan toimittajan näkemyksiä.

.................

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Reijo ei jostain syystä taustoita tai laita lähteitä blogeihinsa, vaikka kokemusta on tuhansista blogeista.

Tässä ensimmäinen asia. Reijo Tossavainen on itse ollut lainsäätäjänä, mutta tätä ei siis korjattu? Miksi ei?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-144877247079...

Tässä toinen linkki.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/turkki%20biaud...

Se osoittaa, että Reijo Tossavainen ei kirjoittanut rehellistä väitettä. Kyse näyttäisi olevan vain siitä, että Biaudet huomauttaa, ettei turvallisten maiden listan tekeminen ota huomioon sitä, että turvapaikkaa saatetaan hakea yksilöllisistä syistä, ja se on tietysti ihan totta ja huomautuksessa on pointtinsa. Esimerkiksi Edward Snowden voi saada turvapaikan Venäjältä, kun taas venäläinen homoseksuaali saattaa joutua hakemaan turvapaikkaa muualta.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Niin... jos minä teen törkeän rikoksen suomalaisena Suomessa, ei minua silti karkoteta maasta. Siinä mielessä turvapaikanhakijat ja minä olemme keskenämme tasa-arvoisia. Onko jollakulla jotain sitä vastaan?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Tossavainen harvoin kirjoittaa täysin rehellisesti lähdettä kunnioittavaa blogia. Juuri sen takia hän ei yleensä lähdeviitteitä anna edes pyydettäessä. Jos lukijan ei ole helppo tarkistaa hänen jorinoitaan, ne menevät todennäköisemmin täydestä.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Se on totta, kun kyseessä on normaali migraatio. Mutta nykyinen tilanne on kriisi, jolloin tarvitaan ryhmäkohtaisia ratkaisuja, jottei se eskaloitu. Tämän seurauksena oikeusturvaa kärsii hieman, mutta palauttuu kun kriisi on ohi. Tämä on niin looginen ajattelumalli etten ymmärrä, miksi joku vastustaisi lainsäädännön hyväksikäytön tukkimisen ellei hyötyy itse tulijavirroista taloudellisesti.

Sibil

https://sibilpolitical.wordpress.com

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Mitä kukkahattutäteilyä siinä on? Ei ole mitään, millä voisi puolustaa vaatimusta palauttaa turvapaikanhakija maahan jossa hän on todistettavasti hengenvaarassa.

Edes murhasta meillä ei tuomita kuolemaan, ei edes välillisesti aiheuttamalla se kuolemanvaara epäämällä turvapaikka.

Helena Makinen

Miten todistat että joku henkilö on jossain maassa hengenvaarassa.
Turvapaikanhakijathan ovat hengenvaarassa Suomessa. Joku kuulemma on yrittänyt polttopulloilla polttaa. Pitää varmaan nopeasti siirtää kaikki Ruotsiin turvaan.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kyllä se on joskus ihan helposti todistettavissa ja meillä on valmis prosessikin siihen.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Siis kyse on kuitenkin sosiaaliviraston työllistämisestä en näe , että näiden päätöksien takana ovat aatteita vaan enemmänkin työvoimapoliittisia motiiveja. Yleensä äärisuvakki- ja äärirasistisia mielipiteitä tulee juuri niistä, ketkä eivät henkilökohtaisesti ole tekemisissä maahanmuuttajien kanssa eivätkä ainakaan kohtaa niitä asuinympäristössä. Enkä maahanmuutajina tarkoita saksalaisia insinööriopiskelijoita.

Toimituksen poiminnat