Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Seksuaalirikosten ankea todellisuus

Ylen uutiset kertoi tänään kello 15 totuuden, jonka kertominen oli Yleltä yllätys, sillä onhan se tähän saakka kaikin keinoin yrittänyt selitellä raiskausten olevan yksittäisiä tapauksia. Vai oliko uutinen jonkinlainen lipsahdus, siis kuuluisa yksittäistapaus?

Ylen paljasti poliisin kertoman tilaston, jonka mukaan lähes kolmannes seksuaalirikoksista on ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Kun otetaan huomioon ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä, niin muut kuin kantasuomalaiset syyllistyvät seksuaalirikoksiin yli 10 kertaa useammin.

Tähän saakka tällaista tietoa on välittänyt vain sosiaalinen media, esimerkiki MV-lehti. Nyt lukujen kertomaan ankeaan todellisuuteen lienee myös mukasuvaitsevaiston uskottava, koska sama tieto on nyt saatu myös poliisilta ja Yleltä.

...........

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneet syyllistyvät Suomessa tiettävästi 17 kertaisesti useammin raiskauksiin valtaväestöön nähden. Lähi-Idästä lähtöisin olevien keskuudessa raiskauksista syytetään yleisesti raiskattuja naisia, joiden pukeutuminen ei ole ollut sopiva tai asianmukainen johtaen täten väkisinmakaamiseen.

Muutoin, kuin naisten ahdistelun suhteen, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden rikokiisn syyllistyminen on suhteellisen vähäistä. Jollakin keinoin tälle miesvaltaiselle maahantulijoiden ryhmälle tulisi lujasti opastaa suomalaisen lain ja kulttuurin turvaamat oikeudet naisille kaikin keinoin, ja ne seuraukset, jotka ovat väistämättömiä omavaltaisen käytöksen johdosta.

Reijo Tossavainen

Eniten minua hämmästyttää feministien ja muiden mukasuvaitsevien asenne. Kantasuomalaisia arvostellaan hyvinkin vähäisistä "virheistä". Sen sijaan maahanmuuttotaustaisten hyvinkin erilaiseen "kulttuuriin" suhtaudutaan silmät tosiasioilta sulkien.

Jarmo Hussi

Reijo hyvä. Jos 30% raiskauksista syyllistyy 5% asukkaista tilanne olisi tavallisen ihmisen mielestä hälyyttävä. Feministeistä ilmeisesti ei. En tiedä mitä feministejä miellyttääkseen suomalaisen miehen sitten pitäisi tehdä jotta epäsuhta olisi pienempi. Raiskatako enemmän, mutta koska kyse on naisista, ja vieläpä feministeistä, ennemmin kuin arvailen kuulisin mielellään heidän ratkaisunsa asiaan. Eipä taida kuulua muuta kuin kantaväestön syyllistämistä.

Pekka Iiskonmaki

Persut eivät ole ääriliike, vaan kansanpuolue. Suomessa ollaan maltillisia. Toistaiseksi.

Jotain kertoo Ruotsi-demokraattien kannatuksen nousu yli 20%.

Matti Kolehmainen

Ylen viimeaikaista toimintaa on voinut kuvailla kuin entisen siivoojan maton alle lakaisua. Kaikki meni niin kauan hyvin, kunnes jopa lakaisija alkoi kompastua mattoon. Mutta niin suuren vahingon Suomi media on tehnyt uskottavuudelleen, että jos osaa siivoojista ei vaihdeta niin kyllä pitää tarkasti kävellä matoilla jatkossakin ja astujan on epäiltävä jokaista jalansijaansa.

Reijo Tossavainen

Niin Yle kuin muukin perinteinen media on kaivanut itselleen kuoppaa maahanmuuttokeskusteluun liittyen. Yksipuolisen näkemyksen rummuttaminen on saanut ihmiset hakemaan vaihtoehtoisia tiedonlähteitä. Silloin esimerkiksi MV-lehti on saanut runsaasti uusia lukijoita. Pysyvästi.

Jarmo Hussi

Mitä mahtaa yksinomaan ylen uutisia seurannut miettiä näistä raiskausuutisista? Ylehän on saanut poimittua kuvaan naiset ja lapset. Taitaa tämä yksisilmäinen uutisointi kääntyä nyt itseään vastaan.
Onhan näitä muitakin esimerkkejä yksisilmäisyydestä. Legendaarisin mielestäni on Ajankohtaisen kakkosen pakolaisilta. Maahantulijoita edustamaan studioon oli saatu syyrialaisperhe.
Muistaakseni maahantulijoista 2% on syyrialaisia.
Perheitä vielä vähemmän koska miehiä tulijoista oli yli 80%.
Kyseinen perhe oli lennätetty pakolaisleiristä Egyptistä. Tällä matkustuskeinolla ei varmaan ole tullut kyseisistä maahantulijoista prosenttiakaan.
Lisäksi perheen tulosta oli suomalaisten viranomaisten kanssa sovittu, toisin kuin näiden noin 99,8% osuutta edustavan interreillaajaseilaajien kanssa.
Tällaisen perheen yle katsoo olevan edustava otos edustamaan maahantulijoita. Voiko juuri enempää vituralleen vetää?

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Kuulut itse ryhmään joka on kaikkein yliedustetuin raiskaustilastoissa. Mitä asialle pitäisi tehdä?

Reijo Tossavainen

On vielä huomattava sekin, että ulkomaalaistaustaiset ei ole yksi yhtenäinen ryhmä. Ryhmän sisäiset erot ovat todella huomattavat.

Eero Mattila

Milloin päästään arvioimaan/tilastoimaan ulkomaalaisten erilaista huumekulttuuria? Rikollisuus ei todellakaan rajoitu vain naisiin...

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Kommentti edustaa juuri sitä suomalaisten monikulttuurisuusideologien ja valtiofeministien - Tossavaisen kielellä mukasuvaitsevaiston - retoriikkaa, jossa estetään puhuminen ulkomaalaistaustaisten seksuaalirikoksista siirtymällä puhumaan kaikesta muusta mahdollisesta, kuten liikenneturvallisuudesta tai huumerikosten tutkinnan tilanteesta.

Tossavainen voi tietysti paluumatkallaan analysoida asiaa, jos ajaa Länsi-Euroopan kautta. Analysoinnin tulos suhteessa seksuaalirikoksiin on kyllä aika ennalta-arvattava.

Eero Mattila

Kommentilla toi esiin sen, että seksuaalirikokset ei ole ollut uutinen pitkään aikaan. Siinä on mietittävää, miksi poliisi kertoo asian esim. vuoden 2014 osalta nyt. Miksi ongelmasta ei puhuta avoimesti?
- Ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina myös kaikissa muissakin rikostyypeissä, arvaan. Ehkä se selviää 2 vuoden päästä...

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Minusta hämmästyttävintä oli, että Yle raportoi että Helsingin neljästätoista tuntemattoman tekemästä "puskaraiskauksesta" KAIKKI olivat ulkomaalaisten tekemiä.

Sen sijaan en löytänyt mistään tiedotustilaisuutta kokonaisuutena. Esim. HSTV ja ISTV lähettivät vain haluamansa pätkän enemmän peitelläkseen kuin kertoakseen siitä, mitä asiaa poliisilla oli.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Tuossa yksi linkki tiedotustilaisuudesta, joka kestää n. 22 min. Tarkoitatko tätä vai et?

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/537923?toista

Tässä Helsingin poliisin tiedotustilaisuuden video;

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/live-k...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Tuo Tossavaisen näkemys siitä, että ihminen joka on suvaitsevainen hyväksyisi raiskauksia on jotenkin sairas. Suvaitsevaisuus on aivan jotain muuta mitä Tossavainen pienessä päässään on itselleen luonut.

Käyttäjän MattiPirkola kuva
Matti Pirkola

Suomessa vallitsee pohjoiskorealaistyyppinen sensuuri, joka pyrkii salaamaan totuuden kansalta. Järkyttävää onkin, että merkittävä osa kansasta pitää valtamediaa luotettavana tiedonlähteenä.
Hyvä esimerkki on Iltalehti, joka tänään sensuroi oman juttunsa espoolaisesta mökkiläisestä, joka on joutunut vastaanottokeskuksen asiakkaiden jatkuvan terrorin kohteeksi. Jutun voi halutessaan lukea MV-lehdestä, jossa on kuvakaappaus Iltalehden poistetusta jutusta.
Epäkohtia, jotka liittyvät turvapaikanhakijoihin, ei saa enää tuoda esiin. Propagandaa valtamedia sen sijaan suoltaa jatkuvasti.

Toimituksen poiminnat