"Kaikki perussuomalaisten unet?"

Euro­par­la­men­taa­rikko Liisa Jaakonsaari (sdp) arvosteli Helsingin Sanomien haas­tat­te­lussa kova­sa­nai­sesti nykyhallituksen pako­lais­po­li­ittista ohjelmaa.

Toveri Jaakonsaaren mielestä siihen on kerätty "kaikki perus­suo­ma­laisten unet" ja että turvapaikkapoliittinen ohjelma kertoo suomalaisen politiikan alennustilasta.

Jaakonsaari näyttää sulkevan silmänsä kaikilta arjen tosiasioilta, koska hän kokee, että "hallituksen ohjelma on peräti puoli­ra­sis­tinen"! Lisäksi Jaakonsaaren mielestä keskusta ja kokoomus ovat antaneet periksi perus­suo­ma­lai­sille ja omaksuneet entistä tiukempia kantoja pakolaisiin.

Demarimeppi toivoo myös, että puolueen puheenjohtaja Antti Rinne näyttäisi johtajuutta maahan­muut­to­po­li­tii­kassa. Jaakonsaari ei pitänyt ollenkaan siitä, että Rinne kehui hallituksen pako­lais­linjaa.

Tässä olen samaa mieltä Jaakonsaaren kanssa, sillä Rinteen hallituksen linjaa myötäilevä näkemys on yksinomaan poliittista laskelmointia. Rinne tietää, että jos sdp elämöisi vapaalla maahantulolla ja perheiden yhdistämisellä, niin gallupkäyrät kääntyisivät jyrkkään laskuun. Onhan erään mielipidekyselyn mukaan peräti noin 90 % valmis sulkemaan rajat maahantulijoilta.

…………..

Jos haluat, että muutkin voivat lukea blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu