Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Meidän pitää kotoutua islamilaiseen suvaitsemattomuuteen!

Islamilainen painostusryhmä MuslimStern syyttää Facebookissa alkoholia ja naisten kevyttä pukeutumista Saksassa tapahtuneista häirintätapauksista. Painostusryhmän mukaan Saksan on kiellettävä alkoholi, jos se haluaa ehkäistä maahanmuuttajien tekemää seksuaalista väkivaltaa, kertoo Daily Mail  ja Verkkouutiset.

MuslimStern on kommentoinut Kölnin uudenvuoden tapahtumia, joiden vuoksi peräti jo 520 naista on ilmoittanut olleensa seksuaalisen häirinnän kohteena. Ryhmän mukaan "naiset olivat keränneet huomiota kevyellä pukeutumisellaan, jollaiseen Pohjois-Afrikasta tulleet miehet eivät ole tottuneet".

Lähinnä Saksassa toimivan muslimijärjestön mielestä "naisten tulisi miettiä, onko järkevää poistua kotoaan kevyesti pukeutuneena ja humalassa". Vastuu on ryhmän mukaan tällöin naisilla itsellään.

Minua hieman hämmästyttää naisjärjestöjen ja muiden tasa-arvoa puolustavien henkilöiden ja järjestöjen hiljaisuus maahantulijoiden kansanvaelluksen aiheuttamien erilaisten ongelmien johdosta. Toimittajat ja muut mukasuvaitsevat ovat kyllä pitäneet kovaa meteliä kaduilla rauhallisesti kävelevistä miehistä, mutta samaiset henkilöt ovat olleet lähes vaiti uhkasta mikä aiheutuu maahanmuuttajien taholta meillä vallitsevaa ja hyväksi koettua elämäntapaa kohtaan.

Ehkäpä tuo hiljaisuus johtuu pikku hiljaa valkenevasta arjen todellisuudesta. Monikulttuurisuus ei ole ollut kivaa erilaisten kulttuurien yhteiseloa. Nyt on sormi suussa.

Aletaan ymmärtää, että kotoutuminen kestää sukupolvien ajan, ja useimmiten ei sittenkään. Islaminuskoiset maahantulijat ovat jo nyt niin suuri vähemmistö, että he pystyvät toimimaan kuin "valtio valtiossa".

Euroopan mukasuvaitsevat ovat ajaneet itsensä ja samalla myös muut ansaan, jossa nyt rimpuillaan siitä irti pääsemättä.

..............

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Miten meidän olisi Talvisodassa käynyt jos miehet olisivat menneet merten taa huutamaan?

Huutelusi saisi uutta potkua jos kehittelisit taustajoukkojesi kanssa visiota suomenkielisen kansan tulevaisuususkon hiljattaisesta nuutumisesta. Voisi jopa alkaa kyselemään suunnitellaanko sille klubeilla vähän samanlaista häipymistä maailmankartalta kuin tunnetaan eräitten vähemmistöjen ja kansanryhmien kohtalona keskeisessä Euroopassa viime vuosisadalla.

Rohkeutta peliin.

Dianapuistolle voisin ideoida symbolin: oranssikahvainen puukko ja kirves "sirppi ja vasara" asetelmana, yksin oranssikahvaiset saksetkin ajaisivat saman asian, ehkä lapio tai lumikola taustalla; ilmentäen raudan karaisua teräkseksi Hankenilla.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Oikeastaan talvisota ei tähän kuulu, mutta ainakin yksi asia on jokseenkin varma. Jos asioita olisi ollut hoitamassa nykyinen hallitus, niin sisäministeri olisi "seurannut huolestuneena muutosta itärajalla".

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

On tässä se ero, että nämä tämänkertaiset maahanpyrkijät haluavat tulla ystävinä Sipilän Juhan vieraaksi ja myöhemmin työntekijöiksi kehittämään maata. Se on taas eri asia että naapuria pyydetään estämään maahanpyrkijää tykkäämästä Juhasta. Niinhän ei tavallinen ihminen tee. Jos joku pakkasessa harhaileva kysyy tietä Juhan luo, harva sanoo ettei sinne saa mennä, vaan jättää päätöksen Juhalle.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Eiköhän ajan hengen mukainen ja kustannustehokas ratkaisu syntyisi tekemällä sarjakuva tai mainos, jossa neuvotaan välttämään alkoholia.
Sellainen syntyy helposti ja halvalla, kun laitetaan nykyisten alkoholimainosten päälle pieni "pysäköinti kielletty" merkki. Ainoastaan sellaisiin paikkoihin joissa alkoholimainoksia ei ole, jouduttaisiin laittamaan uusi.
Tätä menetelmään on sekä Saksan, että Sveitsin valtio soveltanut jo muissa ongelmissa, joten miksei tässäkin?

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Päällekäymisen kohteeksi pelkästään Kölnissä joutuneita naisia oli viimeksi 739, nyt kaiketi jo yli 800. Miksi Tossavainen vähättelee nuorten muslimimiesten harjoittamaa seksuaalista ahdistelua?

Ei-imaami Sami Abu-Yussuf kölnilaisesta moskeijasta sanoi lehtitietojen mukaan aluksi, että naiset olivat itse vastuussa ahdisteluista, kun he liikkuvat puolialastomina ja parfymoivat itseään. Myöhemmin ei-imaami Abu-Yussuf tarkensi lausuntoaan siten, että hän ei tarkoittanut vastuuta vaan tapahtuman perusteita.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Päällekäymisen kohteeksi pelkästään Kölnissä joutuneita naisia oli viimeksi 739, nyt kaiketi jo yli 800"

Mistähän tämä luku on? Luettelet ilmeisesti Kölnissä tehtyjä rikosilmoituksia, joita ei käsittääkseni ole eritelty ilmoittajan sukupuolen mukaan. Se taitaa olla tiedossa, kuinka suuri osa niistä oli "päällekäymisiä", luku ei ole tuo.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tätä menoa kärsineitä on kesään mennessä tuhansia ja Suomessakin kymmeniä. Muisti näköjään palailee pätkittäin kun sitä hieman julkisuudessa autetaan.

Reijo Tossavainen

Luvuista voidaan toki saivarrella, mutta suuruusluokka on tärkeintä. Lisäksi on huomattava, että on paljon "lieviä" tapauksia, joista asianomaiset eivät viitsi tehdä rikosilmoitusta.

Olkoon tapauksia 600, 800 tai enemmän, niin silti mittakaava on poikkeuksellisen merkittävä. Lisäksi on huomattava tosiasia, että tausalla oli järjestäytynyttä toimintaa. Paikaksi oli valittu tarkoituksella Kölnin tuomiokirkon läheisyys.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #12

Ei.

Ei ole saivartelua vaatia lukujen käyttämistä oikein. Kun sanotaan "Päällekäymisen kohteeksi pelkästään Kölnissä joutuneita naisia.." niin silloin ei käytetä lukuja, joihin sisältyvät kaikki kyseisen ajankohdan rikosilmoitukset. Eikä suuruusluokkakaan ollut likimainkaan oikein siinä yhteydessä kuin luku esitettiin.

- - - -
"Paikaksi oli valittu tarkoituksella Kölnin tuomiokirkon läheisyys"

Pystyt varmaan osoittamaan tämän jotenkin?

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema Vastaus kommenttiin #30

Luku 739 on ajantasaisista lehtitiedoista, alla Zeit Online 14.1., ja käsittää ainoastaan Kölnissä uudenvuoden aattona tapahtuneita päällekäymisiä koskevia ilmoituksia, ei ”kaikkia rikoksia”. Noista tietysti vain osa, noin puolet, on luokiteltu seksuaalirikoksiksi:

„In der Silvesternacht wurden am Kölner Hauptbahnhof Frauen nach eigenen Angaben ausgeraubt und sexuell belästigt. Wochen später melden sich immer noch weitere Opfer. Die Zahl der Anzeigen stieg auf 652, teilte die Staatsanwaltschaft mit. 331-mal sei dabei ein Sexualdelikt angezeigt worden. Nach Angaben von Oberstaatsanwalt Ulrich Bremer meldeten sich bislang 739 Opfer, die berichteten, angegriffen, bedrängt oder bestohlen worden zu sein.“

Zeit Online 5. Januar 2016, 14:56 Uhr / Aktualisiert am 14. Januar 2016, 13:25 Uhr – „Was geschah in Köln?“, http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2016...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #32

Se vähä, mitä minä saksaa ymmärrän kertoo, että 331 on se luku, joka koskee seksuaalirikoksia.

Eli 738 EI OLE luku, joka kertoisi kuinka paljon on "Päällekäymisen kohteeksi pelkästään Kölnissä joutuneita naisia".

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Daily Mail - tuttavallisemmin Daily Heil.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kun et pidä viestistä, lyttää viestin tuoja. Ottamatta lainkaan kantaa itse viestin sisältöön tai paikkansapitävyyteen.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jos viestin tuoja on moneen kertaan motiivinsa selkeästi osoittanut, sitä motiivia sopii epäillä jatkossakin.

Valheita aiemmin levittänyt viestintuoja ei ole luotettava viestintuoja silloinkaan kun sitä ei heti ole valeeksi osoitettu.

lisäys:

Ja nimenomaan en ota kantaa itse viestiin, koska minulla ei ole aikaa eikä kiinnostusta ruveta selvittämään pitääkö tämä paikkaansa. Ja vaikken Tossavaisen motiivia asialla täällä revitellä jaakaan, en imaamien hölinöitäkään aio puolustella.

Siksi koin, että Tossavaisen lähteen motiivien esiintuominen oli riittävä kommentti myös Tossavaisen motiiveista.

Reijo Tossavainen Vastaus kommenttiin #10

Ala-Ollan kommentit mielestäni ovat siinä mielessä paikallaan, että ne kuvastavat mukasuvaitsevaiston paniikkia. Arjan todellisuus on muuta kuin ihanaa monikulttuurisuutta. Silloin "ammutaan viestintuojaa".

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #13

On tullut jo aiemminkin selväksi, ettei sinulla ole mitään käsitystä, mitä monikulttuurisuudella tarkoitetaan. Siksi sinulla ei ole kuin olkiukkoja.

Viestintuojaa pitää ampua, jos hän on osoittanut olevansa maalitaulu kuten Daily Mail on tehnyt kerta toisensa jälkeen. Mutta olen kyllä huomannut, että lähdekritiikki ei ole parhaita puoliasi.

Reijo Tossavainen

Samasta asiasta ovat uutisoineet monet muutkin lehdet. Täällä Suomessa tänään mm. kokoomuslainen Verkkouutiset.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Yritin noita juttuja etsiä MuslimSternin facebook-sivuilta, mutta en hetsiltään löytänyt.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #24

Dailymail sanoo, että ketju on poistettu. Otetaan suora sitaatti sieltä.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3411641/Ge...

In one section of the Facebook post, which has since been deleted, the group claims: 'Some women should think about whether it is wise to lightly dressed and drunk, to go between hordes of drunken men.
'In general, the woman wearing due to their nature have a responsibility when it goes out of the house.
'You can not throw a naked antelope from a lion and expect that at the lion stirs nothing.
'It is amazing that is taught in biology class so much about the mating and sexual behavior of living things, but these rules are completely ignored in everyday life.
'And because many non-Muslims constantly emphasise that we live in a Christian country, we call on you, in this country that women should dress Christian.
'Mary, Mother of Jesus, lived out as a Christian woman has to dress. So it would be highly recommended for some women to take Mary as a role model and not Lady Gaga.'

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #26

Poistettu? Ei näköjään Tossavaisen mielestä.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

"Meidän pitää kotoutua islamilaiseen suvaitsemattomuuteen"

Tiedä nyt sitten kristittyjenkään suvaitsevaisuudesta. Vaikkapa avioliittolain muutoksen yhteydessä puoluekaverisi Mika Niikko näki suunnattomasti vaivaa, että vähemmistöjen kyykytys saisi jatkua. Kun joskus näkisi, että samalla tarmolla paneuduttaisiin oikeiden ongelmiemme - kuten kestävyysvajeen ja taloustaantuman - hoitoon.

Reijo Tossavainen

Härkösen logiikka ei ole hyväksyttävissä. Toisen kielteiseksi koettuihin mielipiteisiin vetoamalla halutaan puolustaa/tehdä oikeutetuksi toisten kielteinen toiminta.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Vastauksesi logiikka ei aukene. Kuka puolustaa mitä kielteistä toimintaa?

Kari Ahlava

Eivät kristityt käy kimppuun tuhannen miehen porukalla.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Miten se liittyy Kalevin kommenttiin kristittyjen suvaitsemattomuudesta?

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Jos nyt esittäisin sharian käyttöönottoa ja tarvittavia (perustus)laillisia muutoksia, mitäpä siitä sanottaisiin?

Sharian ja suomalaisen lainsäädännön sovittamisesta yhteen käytännössä ei juuri ole puhuttu...

Reijo Tossavainen

Muutama keskeinen oikeusoppinut prof. on ollut nuoruudessaan taistolainen ja se näkyy vieläkin heidän kannanotoissaan. Ehkäpä he kiirehtisivät tukemaan.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Katsotaan miten tämän käy, kuinka vihaiseksi kirjoitus tulkitaan. Oma kirjoitukseni Kölnin imaamin kohulausunnoista poistettiin varoituksen myötä.

Reijo Tossavainen

Uuden Suomen linja näissä asioissa on ollut muun median tavoin hyvin suvaitsematon. Vain virallinen totuus on sallittu. Sen myös allekirjoittanut on saanut kokea.

Toki Uuden Suomen kuten muunkin valtamedian linjassa on tapahtunut pientä löystymistä. Siihen on pakottanut arjen tosiasiat. Monet vielä viime syksynä fasismina ja rasismina nähdyt asiat ovat nyt hyväksyttyä arjen todellisuutta.

Tämän vuoden jälkeen Eurooppa tulee olemaan hyvin erilainen kuin tänään. Myös median osalta.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Pistän nyt vielä uudestaan suorat sitaatit imaamilta aiheeseen :

http://www.welt.de/politik/deutschland/article1513...

"Einer der Gründe, weswegen muslimische Männer Frauen vergewaltigten oder belästigten, ist, wie sie gekleidet waren. Wenn sie halbnackt und parfümiert herumlaufen, passieren eben solche Dinge. Das ist wie Öl ins Feuer gießen!"

"Es waren Frauen leicht bekleidet und sie trugen Parfüm, als sie durch die betrunkene Menge liefen", sagte er darin.

Das war für einige Nordafrikaner Anlass, die Frauen zu begrapschen. Das heißt aber nicht, dass ich glaube, dass Frauen sich nicht so kleiden dürfen. Jeder hat das zu akzeptieren. Und wem das nicht passt, der muss in ein anderes Land gehen. Das ist die Wahrheit."

Eli lyhyesti imaamin mukaan joitain humalaisia pohjoisafrikkalaisia miehiä nyt vain provosoi puolialastomat (talvella??!!) hajuvedelle tuoksuvat naiset joita sitten seksuaalisesti ahdistelevat ja raiskaavat ( vergewaltigten).

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #23

Imaamihan kirjoittaa myös, jotta jos ei joku maan pukeutumistapoja hyväksy, menköön muualle.

-- Das heißt aber nicht, dass ich glaube, dass Frauen sich nicht so kleiden dürfen. Jeder hat das zu akzeptieren. Und wem das nicht passt, der muss in ein anderes Land gehen.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #25

Kyllä kolmannella yrittämällä kun kohu alkoi. Mutta miten on tarkoitus tunnistaa tai todentaa kuka ei pukeutumistapoja (ja muuta saksalaista kulttuuria) hyväksy?

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Itse asiasta kuultuna asianomainen Sami Abou-Yusuf ilmoittaa että ei ole imaami:

„Die Welt: Herr Imam…
Sami Abou-Yusuf:…Entschuldigung, ich bin kein Imam.“

Kyseessä oli ei-imaami Abou-Yusufin mukaan väärinkäsitys: Hän luuli, että häneltä kysyttiin tapahtuman perusteita – ”nach den Gründen fragt” - mutta haastattelija ajattelija, että hän halusi jakaa vastuuta ja syyllisyyttä. Saksan taitokaan ei ole ehkä riittävä:

„Abou-Yusuf: Er hat mich gefragt, wie es zu den Übergriffen von Köln kommen konnte. Ich habe verstanden, dass er nach den Gründen fragt, er aber hat gedacht, ich würde die Verantwortung, die Schuld verteilen. Ich bin Algerier, mein Deutsch ist vielleicht nicht gut genug.“

Sami Abou-Yusuf vaatii tekijöille ankaria rangaistuksia ja maasta poistamista jos ei suostu elämään säällisesti.

Kölnin tapahtumien syyksi Abou-Yusuf mainitsee sen, että kyseiset nuoret miehet ovat kasvaneet aivan eri kulttuurissa. He eivät ole tottuneet siihen, että nuoret naiset liikkuvat yksinään, hyvin niukasti pukeutuneina ja juopuneina yöaikaan julkisessa tilassa:

”Abou-Yusuf: Diese Männer sind in einer ganz anderen Kultur aufgewachsen. Die kennen es nicht, dass junge Frauen allein, sehr knapp bekleidet und angetrunken nachts durch die Öffentlichkeit laufen. So etwas verstehen junge, ungebildete Menschen aus Nordafrika manchmal falsch. Die glauben dann, die Frauen im Minirock wollten Intimitäten.“

Die Welt 23.01.16 - "Viele Einwanderer müssen noch sehr viel lernen" http://www.welt.de/politik/deutschland/article1513...

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kyseisestä dailymail julkaisusta:

"Cologne Imam Sami Abu-Yusuf, pictured, suggested the women were attacked because they 'wore perfume'."

Eli tittelikin on vähän epäselvä , riippuu mitä haastattelua ihmettelee. Näköjään tässä kohtaa juopuneita olivatkin Abou-Yusufin mukaan naiset vaikka yleisesti ottaen tilanteen on kuvattu olleen päinvastoin. Ainakin tässäkin yhteidessä toistuva väitetä niukasta pukeutumisesta on aika koominen kun Kölnissäkin on talvi. Tänään tosin näköjään lämpöaalto sielläkin ja peräti +10 C.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Miksi sinun tarvitsisi kotoutua mihinkään, mitä Islamilainen painostusryhmä MuslimStern esittää?
En itse aikonut niin tehdä. En kyllä aikonut kotoutua siihenkään, kun Niikko (ps) Raamattuun viitaten sanoo, ettei hyväksyttyä avioliittolain muutosta saisi hyväksyä. Niikon vaatimusta tukee Aito avioliitto -painostusryhmä.

Meillä on paljon erilaisia painostusryhmiiä, delegaatioita, karvalakkilähetystöjä. Ei niiden vaatimuksia tai tavoitteita tarvitse erikseen vastustaa. Myös vaatimusten sivuuttaminen on ihan mahdollista.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Kyllä mielenkiintoa naisten pukeutumisen yksityiskohtiin riittää myös Tossavaisen (oletettavasti) tunnustamassa uskonnossa. Tässä muutama linkki hartaiden kristittyjen ohjeisiin:
https://www.modernghana.com/news/588278/what-god-s...
http://jezebel.com/5788765/christian-men-beg-women...
http://www.covenantofgrace.com/christian_clothing_...

Ja koska Tossavainen ei luonnollisesti koskaan sorru kaksoisstandardeihin, hän on varmasti yhtä huolissaan myös näistä linkitetyistä mielipiteistä.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Vieläkö tällaisia löytyy. Olisin huolissani niin näistä kirjoittajista kuin heidän kohteistaan.

Olen sitä mieltä että tällainen kieltäymyksen tie johtaa tekopyhyyteen jossa yritetään hillitä ihmisen normaaleja taipumuksia. Kun näitä taipumuksia hillitään kovin ottein, ne eivät katoa mihinkään vaan voimistuvat ja etsivät uuden väylän joka ei sitten välttämättä ole se normaali väylä. Seurauksena on vakavia väärinkäytöksiä, salailua, valehtelua ja itseinhoa sekä ylivoimaista syyllisyyden tuntoa.

Tämä on tiukkojen kristillisten yhteisöjen sekä vastaavien muslimiyhteisöjen ongelma. Seksuaalisuutta ei voi padota loputtomasti. Kun pato murtuu tapahtuu uuden vuoden yön tapaisia rikoksia.

Mielestäni naiset ovat luonnostaan kauniita eikä heitä pitäisi vaatia käyttämään peittäviä kaapuja tai huntuja. Naisen kauneus menee tällöin hukkaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämäkään uusi tapaus ei ole millään lailla sidoksissa uskontoon.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012521015527_u...

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Kun samanlaisia sammakoita päästi suustaan torontolainen poliisi (valkoinen, kristitty) syntyi maailmanlaajuinen "lutkamarssi".

Sitä odotellessa....

Käyttäjän OlliPorra kuva
Olli Porra

Saksalainen professori Gunnar Heinsohn on vakuuttavasti todistellut synkän ennusteensa toteutuvan. Hän toteaa, että 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tulevat tekemään lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä.

Kaikki tosiasiat viittaavat siihen, että kaikki muslimit eivät tule koskaan integroitumaan tai kotoutumaan eurooppalaiseen ja suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Isis-järjestö on suoraan uhonnutkin tuhoavansa Euroopan. Mutta ilman Isistäkin tai muita islamin ääriliikkeitä kotoutuminen ei edes sukupolven jälkeen tule onnistumaan.

Sopeutumattomuuden syynä on ennen muuta islamin uskonnon sisältö. Islam ei ole vain yksilöitten henkilökohtainen uskonto, niin kuin tämän päivän kristinusko, vaan koko yhteiskunnan kattava valtajärjestelmä. Valtio ja sen lait ovat yhtä kuin Koraanin lait. Kun Koraanista löytyy myös esimerkiksi lupa tappaa vääräuskoiset tai islamista luopuvat, on selvää, että rauhallinen yhteiselo toisin ajattelevien kanssa on hyvin vaikeaa. Islamin ääriliikeitten kannattajat pystyvät jo vähemmistönäkin uhkailulla, väkivallalla ja pelolla valloittamaan Euroopan.

Reijo Tossavainen on valitettavan oikeassa ennustaessaan meille ankeaa tulevaisuutta: "Meidän pitää kotoutua islamilaiseen suvaitsemattomuuteen!"

Haluammeko me lammasmaisesti alistua tähän?

Kari Ahlava

Kansainvälisen yhteisön on alettava vaatia mm. afrikkalaisilta kansojen johtajilta paljon enemmän kuin mitä nyt on tapana. Kuinka kauan Afrikka saa olla rikas maanosa täynnä köyhiä ja vainottuja?

Aina näkee vaan Afrikkaa koskevan uutisoinnin olevan uhreja. Missä on maiden johtajien aika ottaa vastuu ja käyttää maanosan rikkaudet sen ihmisten hyväksi?

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

Eiköhän olisi jo korkea aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja poistaa maasta kaikki ulkomaalaiset rikosten tekijät välittömästi, rikosten laadusta piittaamatta ja riippumatta siitä,mitä mieltä EU ja muut rikollisten paijaamisesta ovat.
Suomi on kuitenkin itsenäinen valtio ja voi toimittaa rikolliset omiin maihinsa rangaistustaan kärsimään. Jos ei voi, niin kaikki Suomen päättäjät vaihtoon, mieluiten eilen.
Ei Suomi ole muiden maiden rikollisten sosiaalitoimisto.

Toimituksen poiminnat