Teemu Selänne mukasuvaitsevien suvaitsemattomuuden kohteena

Vielä puolisen vuotta sitten järjestettiin mielenosoituksia, joissa toivotettiin kaikki maahantulijat avosylin tervetulleiksi tänne armaaseen isänmaahamme. Innokkaimmat menivät jopa Ruotsiin kertomaan kuinka Suomeen pääsee ja kuinka avokätisiä me olemme heitä kohtaan.

Sen jälkeen vettä on virrannut Tornionjoessa ja samalla arjen tosiasiat ovat paljastuneet kaikessa ankeudessaan. Enää kaikki ei ole ihanaa monikulttuurisuutta.

Monet näkemykset ja teot, jotka vielä puolisen vuotta sitten olivat rasismia, eivät sitä enää ole. Kaikki eivät kuitenkaan halua ottaa päätään pois pensaasta.

Taistelu arjen tosiasioita vastaan alkaa saada jo surkuhupaisia piirteitä. Esimerkkinä olkoon ajankohtainen Teemu Selänne.

Teemu otti kantaa maahanmuuttoon ja sen ikäviin lieveilmiöihin tavalla, jonka suurin osa suomalaisista allekirjoittaa. Ja tuota Teemun näkemystä kannattaa päivä päivältä yhä suurempi osa suomalaisista.

Mutta mitä teki media ja muu mukasuvaitsevaisto? Se käynnisti raivokkaan Teemun mustamaalauskampanjan. Ei ole sallittua, että joku on eri mieltä kuin "me suvaitsevat"!

Pari esimerkkiä:

Kauppalehti kirjoitti, että nyt kärsi Teemun "brändi". No sitä se teki, mutta vain mukasuvaitsevien silmissä. Muiden silmissä kävi päinvastoin.

Helsingin Sanomat penkoi Teemun twiittaukset pitkältä ajalta läpi. Mitään erityistä sieltä ei kuitenkaan löytynyt, mutta lehti julkisti lukuisia Teemun melko henkilökohtaisia twiittejä hyvin ilkeästi ja ylimielisesti kommentoiden.

……………….

Jos haluat, että muutkin lukevat tämän blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu