Monikulttuurisuus ei ole rikkautta. Se voidaan nyt sanoa ääneen.

"Ei ole rasismia todeta, että naisen aseman suhteen kulttuurinen etäisyys pohjoismaiden ja islamilaisen maailman välillä on valtava. Sen verran meillä pitää olla oman kulttuurimme ja historiamme kunnioitusta, ettemme ala pokkuroimaan sivistymättömyyden ja takapajuisuuden edessä."

Näin totesi Turun Sanomissa Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja ja poliittisen historian professori Markku Jokisipilä. http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/845598/Aasiasta+Afrikkaan+jatkuu+M…

Presidentti Sauli Niinistö käsitteli samaa aihetta, mutta sanansa toisin asetellen. Myös hän oli todella huolissaan Euroopan ja eurooppalaisen kulttuurin puolesta. Presidentin mielestä nyt on tekojen aika. Kansanvaellus on saatava hallintaan.

Valtiopäivät avannut Niinistö puhui harvinaisen suorasanaisesti maahanmuuton ongelmista.

"Eurooppa ei pitkään enää kestä hallitsematonta kansainvaellusta. Sietorajan ylittyminen romahduttaa arvojärjestelmäämme. Käy niin, että pyrkimys hyvään tuottaa kaikille pahaa", Niinistö sanoi.

Molemmat herrat vaativat arjen tosiasioiden tunnustamista. Aivan sitä samaa ovat vaatineet perussuomalaiset. Aivan sitä samaa minäkin olen kerta toisensa jälkeen vaatinut.

Aikaa ei ole hukattavissa. Kevät on  jo kolmen kuukauden kuluttua. Nyt ovat ennakkomyynnissä ensi keväänä alkavan uuden sesongin matkat. Ja ellei rajoja suljeta, jäämme kansanvaelluksen jalkoihin.

………….

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu