Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Tuhat ahdistelua samaan aikaan aivan sattumalta? Ei mahdollista!

Kölnissä uudenvuodenyönä yli 1000 naista joutui ahdistelujen ja muiden rikosten kohteeksi. Samaan aikaan Suomessa kokoontui noin 1000 maahanmuuttajataustaista ja kokoontumisen jäljiltä poliisilla on selvitettävänä 19 seksuaalirikosta.

Tämä kaikki on totisinta totta. Sen sijaan mitenkään ei voi olla totta mm. Vihreä Lanka -lehden kertoma väite, että tapahtumat eivät olleet suunnitelmallisia.

Tavallisella maalaisjärjellä ajateltuna ei ole mahdollista, että aivan sattumalta Saksan Kölnissä ja muissakin saksalaisissa kaupungeissa ja mm. Helsingissä kokoontuu taustaltaan samankaltaista porukkaa ja samanlaisissa aikeissa ja tavalla, jota ei ole aikaisemmin tapahtunut.

Minulle Kölnin ja Helsingin tapahtumat kertovat, että toiminta oli jostakin käskytettyä/ohjattua toimintaa.

Mitä seuraavaksi tuleman pitää? Mihin tekoihin nämä nuoret miehet seuraavaksi komennetaan?

Minulla on siitä omat aavistukseni, mutta ne ovat niin rankkoja, että jätän kertomatta. Toivokaamme parasta.

....................

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Kristittyjä turvapaikanhakijoita on joutunut pakenemaan Saksassa Tempelhofin lentokentän asuntolasta muslimipakolaisten tappouhkausten vuoksi.

Mitä sitten tapahtuu, kun nämä muslimipakolaiset ovat myöhemmin saksalaisten kristittyjen "seurassa"?

Reijo Tossavainen

Mukasuvaitsevat ovat vähätelleet Helsingin tapahtumia nostamalla kohun suomalaisten tekemistä raiskauksista. Totta, niitäkin on, mutta ei yhdeksäätoista ahdistelua samaan aikaan ja hyvin suppealla alueella.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

"Tämä on totisinta totta"? Kölnin uudenvuoden yön jälkeen tehtiin yli tuhat rikosilmoitusta. Niistä vain runsas 400 koski seksuaalista ahdistelua ja häirintää. Kyllä ex-kansanedustajankin kannattaa pysyä totuudessa.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Blogisti näytti kirjoittavan:
"Kölnissä uudenvuodenyönä yli 1000 naista joutui ahdistelujen JA muiden rikosten kohteeksi".

Olisiko teksti syytä lukea huolellisemmin, ennen kuin ryhtyy syyttämään kirjoittajaa totuudesta poikkeamisesta. Ja minun mielestäni se 400 ei ole "vain".

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Oletko varma siitä, ettei blogisti ole stilisoinut tekstiään syytteeni jälkeen? Jostain kummasta syystä hän itse ei väitettäni vastaan hyökännyt millään lailla?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #14

Minun kommenttini perustuu vain niihin teksteihin jotka olivat näkyvissä kommentin kirjoittamishetkellä.

Mutta oletko sitä mieltä, että blogisti on stilisoinut tekstiään syytteesi jälkeen? Jos niin on, menettely on kyllä kovasti moitittavaa. Mutta sisältääkö kysymyksesi väitteen ja jos näin on, mitä sinulla on väitteesi tueksi?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #16

Kysy suoraan Tossavaiselta. Eihän tähänkään kommenttiin ottanut mitään kantaa, vaikka juuri äsken ketjua kommentoikin?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #17

Miksi ihmeessä minun pitäisi kysyä Tossavaiselta? Sinähän näitä vihjailuja esität, joten sinulta ne perustelutkin pitää kysyä.

Kari Ahveninen

Pitäisikö näissä rikosilmoituksissa suhtautua jotenkin vähättelevämmin muihin rikoksiin kuin seksuaaliseen ahdisteluun? Onko siis kantaväestöön kohdistuvat ryöstöt, pahoinpitelyt ja muut vastaavat jotenkin hyväksyttävissä, jos vain seksuaalirikokset pitää huomioida?

Käyttäjän Papaone kuva
Pekka Pulkkinen

"VAIN runsas 400 koski raiskauksia".???????????????
Sekö on niin hyväksyttävä lieventävä asianhaara että antaa mennä vaan?
Äly hoi, älä jätä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Varmaan hämmentävää yrittää ymmärtää postauksia jos on niin huono lukutaito, että lukee seksuaalisen häirinnän raiskauksena. Olisiko aika hankkia uudet lukulasit?

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Oikeistoradikaalin VASTAJIHADISMIN myllyt taas pyörimässä?!!!

Yle, Helsingin uudenvuoden ahdisteluista yksikään tutkinta ei ole edennyt, 24.2.2016

http://yle.fi/uutiset/helsingin_uudenvuoden_ahdist...

"Helsingin keskustassa uudenvuodenaattona väitetyiksi tapahtuneiden joukkoahdistelujen tutkinta on käytännössä keskeytetty. Vain yhtä tapausta tutkitaan vielä. Epäiltyjä tai uhreja ei ole saatu kiinni eikä tapauksia siten varmistettua..."

Reijo Tossavainen

Vihreä Lanka kertoo tänään, että kolme tapausta on tähän mennessä selvitetty. Tekijöistä kaksi ns. turvapaikahakijoita ja yksi aiemmin maahan tullut.

http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/kolme-mi...

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Niin, niin mutta:

Oikeistoradikaalin VASTAJIHADISMINKO myllyt taas pyörimässä?!!!

Ropi Jarrela

Muistan lukeneeni, että paria tapausta lukuunottamatta poliisi on lopettanut Helsingin uudenvuodenyön ahdistelutapausten tutkinnan kun asianomistajatkin ovat kadonneet. Että sellaista. Oliko savua nyt ilman tulta?

Käyttäjän TimoKorpelainen kuva
Timo Korpelainen

Eli kun rikollisia ei saada kiinni niin rikoksia ei ole tapahtunut.
Tämä suvaitsevaisuus jaksaa yllättää päivittäin.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Suvaitsevaisuudesta ei ollut kysymys tässä Helsingin tapauksessa. Vaan siitä että oliko rikoksia yleensä ottaen tapahtunut kun asianomistajiakaan ei löytynyt.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Asianomistajarikoksia on paha tutkia jos asianomistaja ei vaadi rangaistusta.

"Syy on se, että suurimmassa osassa asianomistaja on ilmoittanut, ettei hänellä ole vaatimuksia.

– Noin puolessa tapauksista on käynyt näin, jolloin tutkinta on päätetty. Valtaosassa jutuista epäilty on jäänyt tuntemattomaksi, tutkinnanjohtaja Koskenmäki-Karaharju vahvistaa.

Joissakin tapauksissa epäilty on tullut tietoon, mutta asianomistaja eli mahdollinen uhri ei.

Seksuaalinen ahdistelu on asianomistajarikos, eli sitä ei voida tutkia ellei ahdistelun kohde pyydä tutkintaa."

Ehkä itse uutinenkin kannattaisi lukea.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Se on jännä että täälläkin huudellaan jostain Kölnistä. Mä muuten tunnen 5 naista jotka eivät ole tehneet ilmoitusta raiskauksesta tai väkivallasta, ihan lähipiirissä. 2 heistä kokivat tapaukset jo siihen aikaan kun naista ei uskottu vaan nainen oli vain nyrkin ja hellan välissä, aikaan jolloin raiskauskaan avioliitossa ei ollut rikos. Kiitos että molemmat olivat rohkeita ja selvisivät pois tuosta avioliiton kurimuksesta vaikka häpeää saivat osaksensa ns eronneina naisina.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kiitos että molemmat olivat rohkeita ja selvisivät pois tuosta avioliiton kurimuksesta"

Valitsivat siis väärän tyypin, miksi eivät lähteneet heti vaan jäivät väliin? Ei suomalainen yhteiskunta ole koskaan väkivaltaa hyväksynyt ja naisten olot ovat Suomessa ollet parhaasta päästä koko maailman mittapuulla.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Siihen aikaan eronnut nainen jolla oli lapsiakin oli syyllinen, huorintekijä, miehellä oli kaikki oikeudet. Vaikka mies olisi kuristanut, tuikannut puukolla ja raiskannut, siihen aikaan nainen oli miehen omaisuutta.

Reijo Tossavainen

Näin blogistina jälleen hieman ihmettelen sitä, että miksi ei keskustella blogin varsinaisesta aiheesta eli siitä, miten kaikki ahdistelut ovat voineet tapahtua tai eivät ole voineet tapahtua samanaikaisesti.

Käyttäjän TimoKorpelainen kuva
Timo Korpelainen

No, Taruhan tuolla ylempänä ehti kuitata koko aiheen sillä että tuntee 5 , ilmeisesti ns. kantasuomalaista, jotka eivät ole tehneet ilmoitusta raiskauksesta. Taru yritti kovasti valkopestä näitä häiriköitä mutta mielestäni lopputulos on jossain hylätyn ja naurettavan välimaastossa.

Ja sitten asiaan, aihe on kertakaikkiaan niin vaikea kääntää persujen, natsien, rasistien jne. syyksi ettei keskustelua synny suvaitsevaisten puolelta. Sentään kunnon vähättelyä olen havainnut.
Ja kun natsirasistit eivät harrasta moista häirintää niin suvaitsevaiston on vain purtava hammasta ja odoteltava että joku natsirasistifasistibasisti SANOO jotain, tekemättä mitään, jota suvaitsevaiset voivat sitten yhtenä rintamana syyttää ja paheksua.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Uutena vuotena on niin kuin vähän tapana kokoontua keskustaan. Muistaakseni 50 000 ihmistä oli senaatintorilla ja lähettyvillä. Tuskin kovin ihmeellistä että joukossa oli 1000 ulkomaalaistaustaista.

Se että mitä siellä (siis Helsingissä) oikein sitten tapahtui niin sitä ei varmaan kukaan tiedä. Poliiseilla oli kova huoli "heidän" naisista, harmi vaan ettei sitten oikein löytänyt mitään näyttöä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Minulle Kölnin ja Helsingin tapahtumat kertovat, että toiminta oli jostakin käskytettyä/ohjattua toimintaa"

Helsingin tapahtumat? Poliisilla ei ole edes tiedossaan uhreja, jotta voisivat rikosilmoituksia edes tutkia. Se kertoo jostain muusta suunnitelmallisuudesta kuin siitä, mitä sinä yrität kertoa.

Käyttäjän ekqvist kuva
Marko Ekqvist

Kiitos Reijo, hyvästä kirjoituksesta. Kuten totesit, niin seuraavaa vaihetta emme tiedä. Yksi keino voisi olla ottaa VOK -yksikössä olevien puhelimet talteen ja sallia heille vain tietyt (vaihtuvat) ajat, jolloin voivat ko kapinetta käyttää. Meillä on jo nyt sellaista porukkaa maassamme, joka on suoranainen turvallisuusuhka sisäiselle järjestykselle. Tietyssä vaihesssa (muutamia kuukausia ennen tp-päätöstä) tulisi puhelimet ottaa kokonaan talteen. Joo tiedän, että tämä nyt ei käy oikein yksiin jonkin asetuksen tai lain suhteen, mutta nyt mielestäni ollaan niillä rajoilla, kun pitää ottaa ripeästi käyttöön poikkeuslupia. Tosiaankin nyt pitää olla ripeä, koska (en tiedä missä vaiheessa tämä asia on sisäministeriössä) päätöksen saajat tulisi olla paikassa, josta ei pääse vapaasti liikkumaan, vaan siellä tulisi olla ympärivuorokautinen valvonta. Tänään uutisissa oli, että Saksassa on 130 000 tp-hakijaa, joiden olinpaikkaa ei tiedetä. Halutaanko Suomeen satojen ellei tuhansien tp-hakijoiden irtolaisongelma? Minä en ainakaan halua.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Kun maailmassa on miljoonia kristittyjä vainon kohteena,miksi heitä ei oteta turvapaikanhakijoina ?
Ei olisi pienintäkään sopeutumisongelmaa !

Jonain päivänä löperöt poliitikot joutuvat vastaamaan islamin ongelmista !

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kristityt ovat monessa paikassa ihan yhtä takapajuista sakkia tyttöjen ympärileikkauksineen ja noitavainoineen, lapsivaimoineen, homolynkkauksineen. Turha kuvitella, että keskiverto krisitty olisi samanlainen kuin tuntemasi naapurit.

Elu Auvinen

Tämä aihe on edelleenkin liian kuuma/arka/kipeä, jolle ei löydy "hallintakeinoja" kuin sellaisia, jotka hyväksymällä joudumme itse toteamaan itsestämme, että olemme juuri niitä barbaareja, kostonhimossamme, siksi kai halutaan olla näkemättä sitä ilmiselvää raakaa totuutta.

Rikollisia tai rikollisiksi vasta aikovia isättömiä ja äidittömiä nuoria miehiö on siellä "häjyjen" joukoissa, mitä pelättävää/hävittävää heillä muka olisi?

Kaikkein vähiten he välittävät muista pakolaisista, toisen moraalisesti halveksittavan (länsimainen?), kulttuurin edustajista saati "heidän" naisistaan, joiden miehet eivät kykene huolehtimaan naistensa turvallisuudesta.

Tämä alituinen "suomalaisten" syyllistäminen ei myöskään osu kohdilleen, koska siinä todistetaan samaa asiaa sinä suomalainen mies et kyennyt minua suojelemaan, edes kaltaisiltasi(?) Suomalainen tai britti tai saksalainen, ranskalainen, ruotsalainen, (riippuu minkä maan lehdistöstä lukee)
On nyt tuolla ikävällä tavalla saatu häpeämään tekoja, jotka tuolle aitojen turvapaikanhakijoiden seassa tulleiden roskajoukkojen tekemisille, joita voivat älykännyköiden kanssa toimittaa aivan jengikäytöksenä.

Tarkoitusperiä voidaan miettiä, opettaa länsimaiset naiset, tytöt käyttäytymään "soveliaasti"?
Ehkä nämä ravintolasta yksin palailevat, yötöistä tulevat tai muuten vaan ovat unohtaneet sanoa Ei.

Sivuasioista raataaminen ei auta meistä ketään. Tosiasioiden tunnustaminen ja vastuunalainen politiikanteko sen sijaan auttaa.

Kyse on edelleenkin siitä, että minkä hinnan hallitus on valmis maksattamaan kansalaisillaan sekä rehellisillä pakolaisilla.

Omasta mielestäni nuo kaikkiin rikolliseen syyllistyneet joutaa palauttaa pakolaisleireille afrikkaa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

http://www.hs.fi/kaupunki/a1438055920798

Näin Facebook-viesti muuttui kahdessa päivässä 15 000 ihmisen mielenosoitukseksi
Ja
Meillä on unelma -mielenosoitus oli sosiaalisen median voimannäyte

Risto Laine

Saksalainen Spiegel tietää kertoa, että 30 maahanmuuttaja miestä ahdisteli kolmea 15-17 vuotiasta tyttöä ja he käyttäytyivät poliisia kohtaan agressiivisen vihamielisesti. Paikallispolitiikot tuomitsevat maahanmuuttaja miesten käyttäytymisen.
http://www.spiegel.de/panorama/justiz/kiel-maenner...

Voidaan tietysti rehellisesti kysyä, onko nämä "sattumaa", kun logiikka näyttäisi olevan sellainen että suuri joukko miehiä syyllistyy tähän.

Suomessa taas Poliisi pysyy kannassaan, että häirintää oli ja perustuu uhrin ilmoitukseen, jolloin siitä muodostuu myös tilasto, ei mutu tieto.

"Tutkinnanjohtaja Teija Koskenmäki-Karaharjun mukaan tutkintoja on lopetettu, koska asianomistajat eivät ole vaatineet epäillyille rangaistusta. Lisäksi osa tutkinnoista on keskeytetty, koska joko asianomistajaa tai epäiltyä ei ole löydetty."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022521174282_u...

Jäämme odottamaan kesää ja mitä kaikkea jännittävää kulttuurien yhdessä oloa se tuo.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Jäämme odottamaan kesää ja mitä kaikkea jännittävää kulttuurien yhdessä oloa se tuo.

Veikkaisn raiskaus-saldoksi yli tuhatta suomalaistanaista, tai tyttöä ajanjaksole toukoku-kesäkuu ja 2000 raiskausta heinkuu-elokuu.

Kaikki nämä tulevat uhrit joutuvat munattoman hallituksen uhreiksi, koska rajoja ei suljettu heti, kun invaasio alkoi.

Onkohan näillä kusipääministereillä edes ommaatuntoa, joka kolkuttelis heidän aikaanssannosten jäljiltä. luultavasti ei ole.

Mutta suomalaiset naiset joutuvat kärsijöiksi tässä maahantunkeutumisen seurauksena.

Toimituksen poiminnat