Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Yleislakko, 30 h työviikko ja hallitukselle potkut?

Vasemmistoliitossa toiminut anarkisti Niko Ravattinen vaikuttaa ammattijärjestö PAMissa. Hän vaatii nyt, että ensi kesänä on järjestettävä yleislakko, jotta tasavallan hallitus saadaan erotettua ja saadaan mm. 30 tunnin työviikko.

http://www.talouselama.fi/uutiset/pamin-kapinasiipi-ampuu-kovilla-yleisl...

Ravattinen on suurelle yleisölle melko tuntematon, sillä hän on esiintynyt aikaisemmin kameroiden edessä naamioituneena, kun hän  on ollut mellakoimassa vasemmistoanarkistien väkivaltaisissa mielenosoituksissa.

Ravattinen harmitteli netissä näkyvän MoonTV:n haastattelussa, etteivät vasemmistolaiset ja "rasisminvastustajat" kyenneet estämään isänmaallisten suomalaisten rauhanomaista ja luvallista mielenosoitusta itsenäisyyspäivänä.

Ohjelmassa Ravattinen ja ohjelman juontaja väittelevät siitä, onko väkivalta tehokas ja oikeutettu keino vaalia mm. monikulttuurista Suomea. Ravattisen mukaan ”natsismin” vastustaminen on niin tärkeä asia, että sen nimissä on sallittua jopa murhata ihmisiä! Hän näkee myös poliisin ”natsien suojelijana”.

”En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

Edellä mainitut lainvastaiset aikomukset näkyvät oheisella Moon-TV:n nauhalla aivan lopussa, kohdan 1.20 jälkeen. http://moontv.fi/ohjelmat/asiaohjelmat/anarkismista-anarkosyndikalismiin

...........

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Pitäisikö kysyä Teemu Selänteeltä kommenttia? Hänkin antaa lausuntoja joka asiaan. Asuu USA:ssa, ajaa neljällä Jaguarilla ja lähettelee nyrkkiterveisiä, mutta tuskin ilmaiseksi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Joukkopahoinpitely Imatralla - epäiltyjen takeissa Soldiers of Odinin tunnukset

http://yle.fi/uutiset/joukkopahoinpitely_imatralla...

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Tuonhan olisi voinut otsikoida myös, että "joukko huolestuneita kansalaisia keskeytti naista pahoinpidelleen miehen toiminnan Imatralla". Alkoholilla epäillään olleen osuutta asiaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Niin tai "Poliisi kiusaa urheita natsejamme - eikö edes lämmikettä saa ottaa?" Tai "Soturit estivät raiskauksen - mädättäjät nielevät pettymyksen kyyneliä".

Reijo Tossavainen Vastaus kommenttiin #9

Salossa kävi äskettäin vasemmistoliittolainen perussuomalaisen kaupunginvaltuutetun kimppuun ja kuristi. Ei minkäänlaisia otsikoita.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Miten ihmeessä kommenttisi liittyy tähän blogiin?

Reijo Tossavainen

... koska huomio blogin aiheesta on käännettävä muualle. Siis trollattava.

Pekka Iiskonmaki

Kyllä tässä kaivataan kunnon lakkoa. Se piristäisi ja moni kansalainen laihtuisi.

Sillä olisi positiivinen vaikutus kansanterveyteen.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ennenkuin tämä Jumalan omaisuuskansa saa lakon aikaiseksi, Reijo ja Teemu soittavat Stalinin uruilla puput pöksyihin.

Reijo Tossavainen

Harrastan soittamista, myös uruilla. Onneksi ei ole tarvinnut soittaa "Stalinin uruilla".

Pekka Pylkkönen

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää Suomen oikeusjärjestelmän kanta siihen että saako työntekijän irtisanoa jos tämä yllyttää henkirikoksiin. Luulisin ettei saa, vaan työnantajan tulee järjestää kustannuksellaan terapiaa. Ja terapia-ajalta kertyy tietysti lomat.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

" Ja terapia-ajalta kertyy tietysti lomat."
Ja koulutuspäivärahat normaalipalkan päälle.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Toivossa on hyvä elää, sanoi Jumala kun Toivo vihdoin ymmärsi Jumalan olevan pikemmin läntisen ihmisen luonteenpiirre, kuin jokin Hän jota mm. Timo Soini kävi vatikaanissa moikkaamassa ennen kuin sai hyvän virkansa. Siksi Jumala niin paljon kysyvää ihmistä kiusaa ja palkitsee.

Niinpä yksilöiden käyttäytyminen Espanjassa ja Italiassa on selvästi erilaisempaa kuin Suomessa. Sinne täältä naiset halajaa.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

30h/viikko,,-mitä tuo nyt on,,lopetetaan kokonaan työnteko,sillähän siitä pahasta pääsee,ja uusi tuleva(länsimaiden ainut)sosialistihallitus maksaa fyrkat kotiin,eikä ahneelle kapitalistille !
Siispä-tehtaanvaltaukset käyntiin,toverit !

Johan löysin talouslääkkeen!

Käyttäjän RistoKalliorinne kuva
Risto Kalliorinne

Mitenhän tämä kyseinen henkilö toimii Vasemmistoliitossa? Ainakaan googlettamalla ei löydy kuin yksi yhteys, jossa hän kovasti moittii Vasemmistoliittoa.

Toimituksen poiminnat