Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Bäckman toimii Venäjän puolesta kyseenalaisin konstein

"Suomen antifasistinen komitea - Suomi ilman fasismia" on Venäjän tiedustelupalvelu FSB:n jonkinsorttinen avustaja. Komitea jatkaa vanhan neuvostoperinteen mukaisella "tiedotuslinjalla". Se suoltaa johtajansa Johan Bäckmanin johdolla uskomatonta tekstiä.

Näin suomalaisesta näkökulmasta Bäckmanin ja kumppaneiden mielipiteet lähinnä naurattavat. Mutta kolikolla on myös ikävä piirre. Bäckman ujuttaa fantasiansa venäläiseen mediaan ja toimii näin maamme kannalta todella vahingollisesti.

Tässä esimerkki Bäckmanin "tiedotuslinjasta":

Eduskunnassa persujen kansanedustaja Reijo Tossavainen on äskeisessä lakialoitteessaan vaatinut suomalaisten sotasyyllisten tuomioiden purkamista eli käytännössä hyväksyntää ja oikeutusta Hitlerin operaatio Barbarossalle, ihmiskunnan suurimmalle rikokselle. Tossavaisen ja lakialoitteen allekirjoittaneiden persukansanedustajien (ja parin muun) mukaan Suomella oli täysi oikeus hyökätä kesällä 1941 Hitlerin liittolaisena Neuvostoliitton, tuhota 1,5 miljoonaa siviiliä Leningradin piirityksessä, internoida ja vainota juutalaisia ja kommunisteja jne.

Tässä Pariisin rauhansopimuksen vastaisessa vihapropagandassa persujen tukena on Helsingin yliopiston emeritusprofessori Erkki Havansi. Havansin käytös osoittaa, että fasismi on pesinyt myös yliopistomaailmaan. Tuskin mistään maailman yliopistosta löytyy emeritusprofessoria, joka on valmis tällä tavoin tukemaan fasismin rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Ei ihme, että venäläinen ihmisoikeusjärjestö World Without Nazism on äskettäin vaatinut perussuomalaisten lakkauttamista Pariisin rauhansopimuksen kieltämänä fasistisena järjestönä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Ei voi ymmärtää miksi antifasistit ovat kilpaa vaatimassa valtionsensuuria Suomeen, valtionsensuurihan on yksi fasismin tunnuspiirteistä.

Martti Kauppila

Tämä SAFKA om aivopestyjen ressukoiden porukka, joille 70-lukulainen Neuvostoliiton kritiikitön ihailu on jäänyt päälle.He ovat malliesimerkki ns. hyödyllisistä idiooteista.

Käyttäjän horgh kuva
Pekka Mustonen

Mikä tuolla Bäckmanilla oikein on ongelma? Mitä ihmettä hän hyötyy Suomen jatkuvasta haukkumisesta? Onko hänellä jotain älytöntä katkeruutta Suomen valtiota kohtaan vai mistä ihmeestä tässä tapauksessa on kyse?

Ehkä hän on trolli, joka oikeasti tahtoo mahdollisimman huonot suhteet Venäjään ja tällä jatkuvalla trollauksellaan yrittää maiden välejä huonontaa. Mitään hyvää hän ei missään suhteessa ainakaan aikaan saa. Uskomaton tyyppi.

Hänen toimintansa on aika lähellä varmaan maanpetosta, koska hän tietoisesti heikentää suhdetta tärkeään naapuriimme ja kumppaniimme Venäjään.

Ainoa keino (laillinen) keino tällaista vastaan on levittää Venäjälle oikeaa tietoa asioiden tilasta. Samalla pitäisi saada heille tieto, että tämä Bäckman on täysi trolli. Käsitykseni on, että liian moni ottaa Venäjällä hänen juttunsa todesta tällä hetkellä. Erittäin vahingollista maidemme suhteille.

Lauri T

Bäckman tuntuisi olevan opportunisti, joka on laskenut, että Venäjä järjestää hänelle kyllä mukavan elämän kunhan hän toimii kaikissa asioissa sopivana äänitorvena Venäjän todellisten tai kuviteltujen intressien puolesta.

Itseasiassa tuntuu laskeneen oikein.

Martti Kauppila

Mielestäni jos tällaisen henkilön toiminta vahingoittaa maamme suhteita todella ja tekee hallaa kaikella tavalla, pitäisi olla viranomsilla oikeus vangita kyseinen henkilö. Sananvapaudellakin on vastuu olemassa. Oletettavaa kuitenkin on, että sitä ei vanhaan suomettumsien malliin uskalleta tehdä "Venäjän reagoimisen" pelossa.

Peter Hallberg

Oikeusvaltion hinta on, että joudumme sietämään jos jonkunlaista puhetta. Ketään ei voi vangita sen perusteella, että puhuu pehmoisia. Erityisesti poliittisen mielipiteenilmaisun alueella sananvapautta tulkitaan laajentavasti. Siitä, että sanoo jotain sellaista, josta toinen loukkaantuu (vrt. Brysselin Bobrikoff), on vielä pitkä matka minkään rikostunnusmerkistön täyttymiseen.
Mielenkiintoista olisi pohtia, miksi yksi kylähullu saa Venäjällä niin paljon palstatilaa. Olisiko ulkoministeriömme viestintätaidoissa kehittämisen varaa?

Martti Kauppila

Vangittiin se Seppo Lehtokin, vaikka käytti sanavapauttaan. Sitä ei siedetty. Kyllä se suomettuminen voi ja ja jaksaa hyvin tänäkin päivänä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Entisissä kuninkaiden hoveissa oli narreja, joille naurettiin ja jotka ruoskittiin kun hallitsija ei enää tykännyt niiden vitseistä. Ehkäpä joku yrittää naurattaa suomalaiset kuoliaaksi?

Käyttäjän suuronen kuva
Janne Suuronen

Hengenvaaralliseksi Suomelle tuommoinen Bäckmanin leikki muuttuu siinä vaiheessa, jos alkaa vaikuttamaan Venäläisten Suomi-kuvaan ja Venäjän johto ongelmissaan näkee tämän mahdollisuutena suunnata huomio omista ongelmista muualle. Ei tällä hetkellä kovin todennäköistä, muttei ihan utopistinenkaan ajatus. Siten Suomen valtionjohto on tässäkin asiassa ollut täysin kyvytön passiivisuudessaan.

Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikkapa vain Suomen Venäjäkaupan merkittävää vaikeuttamista: Venäjän johto mielistelee kansaa ja syyttää Suomea (Bäckmanin luomien valeiden siivittämänä). Sitten se esittää jämäkkää omalle kansalle ja ilmoittaa vaikkapa vastatoimena laittavansa Suomen vastaiselle rajalle suuret tullit. (Noh, EU-aikakautena ja vapaakauppajärjestön jäsenenä ei ihan noin simppeliä, mutta jotan saman suuntaista voivat hyvinkin keksiä).

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Hienosti sanottuna, Bäckman on vain havainnut, että hänelle löytyi sopiva markkinarako. Ehkä hän saa sitä kautta ilmaisia luento- ja kongressimatkoja, joiden saamiseksi muut rustaavat matka-apurahahakemuksia?

Antti Martikainen

Kuka muu suomalainen on useasti yli sadan miljoonan asukkaan valtion pääuutislähetyksessä esittämässä mielipiteitään ? Korkeintaan Olli Rehn yltää vaikutusvallassa Bäckmanin tasolle.

Bäckmanin toiveena on saada Suomeen nukkehallitus, jonka pääministerinä hän itse olisi.

Thomas Makinen

Safkan poppoo tekee ehdottomasti arvokasta työtä Suomen ja Venäjän suhteiden saattamiseksi sellaiselle tasolle, jolla demokraattisen ja kleptokraattisen maan suhteiden pitää ollakin.

Sitä paitsi ainoastaan Safkan kautta saamme oikeaa ja aitoa tietoa Venäjän mielipideilmastosta. Suomalaisen Venäjää koskevan keskustelun suurin heikkous on se, että se heijastelee vain hyvin pienen, Moskovassa ja Pietarissa asuvan yläluokkaisen kansanosan mielipiteitä. Niin kuin muka Venäjälle olisi tulossa jokin jytky, jonka myötä Venäjästä tulisi demokratia. Pah.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Ainoa mikä Bäckmanille tuo uskottavuutta, on dosentuuri Helsingin yliopistossa. - No, Perussuomalaiset voisivat tehdä yliopiston rehtorille kyselyn, pitävätkö he yliopiston nimen käyttöä tällaiseen propagandatarkoitukseen asiallisena.

Käyttäjän karjala kuva
Veikko Saksi

Kyseisen Riidankylväjän profiilia ei juuri kannattaisi nostaa jutuilla, koska hän saa elinvoimaa juuri siitä, että hänestä kirjoitetaan. Se ei ole tärkeää, onko se puolesta vai vastaan.

Olen useita vuosia seurannut ko. henkilön kirjoittelua. Siinä on käytännössä aina sama kaava. 20 % on totta, millä hän sitoo 80 % valheen ja propagandan todelliseen asiaan. Faktaperustein on täydellisen turha edes yrittää kumota järjettömyyksiä, koska jokaisesta lauseesta, jopa sanasta kumpuaa uusia 20-80 -säännön mukaisia järjettömyyksiä.

Ko. henkilö sai Putinilta marsalkka Govorovin korkean mitalin töistään Venäjän hyväksi. Eiköhän se jo kerro FSB:n mukanaolon riittävän selvästi. Toinen asia on lähes rajaton tv-aika, joka Venäjällä on Putinin nyrkin alla, tarkemmin tämä on muistaakseni Surkovin tonttia.

On todella hyvä asia, että Suomesta on löytynyt kansanedustaja, joka kunnioittaa Suomen oikeusvaltiostatusta ja perustuslakia ja haluaa perustuslain vastaiset tuomiot purkaa. Kansa tukee tätä toimintaa, sillä gallupin mukaan 57 % suomalaisista kannattaa ja vain 18 % vastustaa purkamista. Ilta-Sanomien kyselyn mukaan 83 % kannattaa purkamista. Joten - hyvä homma!

Jatkan Govorovin mitalista seuraavaa:

"Marsalkka Govorovin palkinto annetaan teoksista, jotka ”paljastavat kansallisten urotekojen mahtavuuden sekä suurten sotapäälliköiden roolin Suuressa Isänmaallisessa sodassa 1941 -1945, soturien ja piiritetyn Leningradin asukkaiden sankaruuden ja miehisyyden, isänmaallisuuden, ihmisrakkauden sekä voittaja-esi-isiemme kunniakkaita perinteitä jatkavien aikalaistemme korkean moraalisen laadun”. Valtiotieteen tohtori, dosentti …. sai palkinnon vuonna 2004.

Reijo Tossavainen

Bäckmanin väitteet ovat suomalaisesta näkökulmasta naurettavia ja eivät ansaitse minkäänlaista huomiota.

Bäckman on kuitenkin harmillinen, sillä venäläinen Putinin talutusnuorassa oleva media lainaa hänen "tietojaan" mielellään.

Erik Johansson

Hannu Haili kirjoitti:
"Venäläiset juhlivat joka vuosi Stalinin hirmuhallintoa ja naapurikansojen alistamista kommunismin ikeen alle. He kutsuvat sitä voiton päiväksi.

Itse juon maljan Suomen armeijan ja Saksan Wehrmachtin urhean taistelun kunniaksi."

Hailin suosima maljatapa on myös alkoholin kohtuukäyttöön pyrkivälle terveellinen.

Siinä kun todellakin selviää vain yhdellä maljalla.

Käyttäjän Fly kuva
Heikki Kärpänen

Bäckman, Molari ja Juntunen eivät rekisteröineet SAFKAa yhdistyksenä ajoissa, vaan toiset antifasistit nappasivat sen: http://www.antifa.fi/
...
Suomen antifasistinen komitea (SAFKA) on perustettu Helsingissä elokuussa 2011. Rekisteröidyn yhdistyksen tarkoituksena on edistää antifasistista toimintaa Suomessa ja Euroopassa. Yhdistyksen puheenjohtaja on Antti-Pekka Mustonen, varapuheenjohtaja Kerkko Paananen ja sihteeri Mikael Storsjö.
...
Antti-Pekka Mustonen tunnettiin näilläkin palstoilla Tynkä-Karjalan Anttina.
Näin evakkosuvun vesana tuntuu enemmän oikealta antifasismilta.

Simon Wahlroos

Ei tässä fasismin toteamiseen Bäckmania tarvita jos seuraa yleismaailmallista trenditutkimusta esim. USAn Bronxin Gerald Celenten tavoin tutkien USAn harjoittamaa globalistista fasismia http://www.youtube.com/watch?v=vFlKJmE4gVE
Fasismi on pesiytynyt pakkovevelansyötöllä maita valloittaviin suurpääomatahojen toimesta syvälle myös Suomen hallituspolitiikkaan. Näyttäisi nyt Tossavaisen myötä jopa oppositiokin hyväksyvän sitä fasismia tietämättömyyttään siitä että Perussuomalaisten päälinjausta vetävä Timo Soini käy kuuminta kamppailua velkafasismia vastaan parhaiillaan eduskunnassa.

Celente "Fasismi on uuden USAn johtama trendi. Fasismi on valtion ja korporaatioiden yhteenliittymä, kuten Mussoliini sen esitti aikoinaan; Ei siis sosialismia, joka on egalitääristä pienten ihmisten asialla, eikä kommunismia, joka on valtion johtama monopoli." Celenten määritelmillä Venäjä= sosialistis kommunistinen valtiomuoto, joskin yritteliäisyyteen kannustava sellainen. Se on ainoa toimiva ratkaisu tääällä pohjolassa ja muuallakin Suomessa se on jo pitkään toiminut muka-vapaan markkinatalouden kulisseissa, koska suurien palkkojen ja inhimillisten työolojen investointikustannusten takia yrittäminen pohjoisen kylmyydessä kannnattaa huonosti maailman laajuisessa kilpailussa. USAsta käsin FED-suurpääoman harjoittaman fasismin myötävaikutuksella ollaan Suomessakin toteuttamassa parhaillaan leikkauksia ja veronkorotuksia, joilla rahoitetaan Suomen holtitonta velanottoa kannattamattomiin €uropyramidihuijauskohteisiin, kuten Kreikka ja Portugali. Fasismin takia siis pienet ihmiset eli veronmaksajat kaikkialla tulevat kärsimään ja menettämään omaisuutensa sekä itsehillintänsä, niin että ainoa ratkaisu Celenten mukaan on vallankumous. Siinä taloushallinto otetaan pienempien talousyksiköiden käsiin kuten kansallisvaltioiden ja niiden sisällä kuntien käsiin, jota kuntien yhdistämisellä halutaan estää fasistisesti. Oma ratkaisuni fasimiin on sosialistinen kansalaispalkka, joka maksettaisiin kaikille sen mukaan mikä on sen hetkinen vientitase. Kansalaispalkan perusteena on vientitulojen lisäksi se että suuret yritykset ottavat riskejä kansalaisten kustannuksella ja omistavat maat, joita kansalaiset voisivat käyttää muuten itsenäiseen toimeentuloon.

Käyttäjän Fly kuva
Heikki Kärpänen

"Fasismi on pesiytynyt pakkovevelansyötöllä maita valloittaviin suurpääomatahojen..."

Rahaa syötetään väkisin köyhän kurkusta alas. Fasismia pahimmillaan.

Simon Wahlroos

Oikeastaan pahinta fasismia sekin velkarahalla rahoitettu köyhäinapu, jolla tehdään äänestäjät riippuvaiseksi tietyistä poliittisista päättäjistä (demarit), Heidän fasistisesta toimesta kuritetaan toisinajattelevia kansalaisia, jotka tarvitsevat vallankumouksen eli kansalaispalkan kaikille saman suuruisena. Sillä vallankumouksella toteutettaisiin tarvittavat säästöt byrokratian vähentämisenä joka tervehdyttäisi myös kansantalouden kun työvoimaa vapautuisi tuottavampaa työhön tai jopa työttömyyteen, joita myös rahoitetaan velkarahalla, kuten kaikkea muutakin fasisista tukipolitiikkaa rikkaille yrityksille.

Käyttäjän AnttiMikkola kuva
Antti Mikkola

Luin joskus SAFKAlaisen Leena Hietasen "Viron kylmä sota" pamfletin lomalukemisena. Päälimmäisenä jäi mieleen, että Viro on fasistinen maa, koska se haluaa kaikkien oppivan maan kieltä. No, epäilemättä suurella ja mahtavalla on suuret ja mahtavat taskut, joista ruplia valuu suuria ja mahtavia määriä oikeita sanoja toistamalla.

Martti Kauppila

Typpö:--
--Jos olet käynyt natsien pitämillä, nyt museoina olevilla, keskitysleireillä Saksassa, Puolassa, Virossa, Suomessa, menneiden aikojen haamut realisoituvat. Ne voivat kokea myös uudelleen syntymisen ihmeen, ellei niiden vaaraa tiedosteta. -

Miksi et puhu Stalinin keskitysleireistä, gulageista, Solovetsista jne..

--Jopa 15 miljoonaa vankia tuomittiin pakkotyöleireille Stalinin hallinnon aikana. Monet kuolivat tauteihin, nälänhätään ja teloituksiin. 1920-luvun lopulla vankileirien saaristossa oli noin 100 000 vankia. Merkittävästi lisävankeja leireille saapui kolmessa aallossa: 1929–1932 maatalouden kollektivisoinnin aikana, 1936–1938 Stalinin puhdistusten aikana ja toisen maailmansodan päättymisen jälkeen.--

http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleiri

Simon Wahlroos

No sellainen fasismi on näköjään luvassa pian täällä meidän EUvostoliitossa: http://www.magneettimedia.com/?p=3719
Seuraavaksi voidaan odottaa että ne kesktysleirimuseot otetaan uusiokäyttöön.

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Veikko Saksi:
”Kyseisen Riidankylväjän profiilia ei juuri kannattaisi nostaa jutuilla, koska hän saa elinvoimaa juuri siitä, että hänestä kirjoitetaan.”
Tästä olen aivan samaa mieltä. Mies toistaa toistamistaan, kuinka sadat venäläiset toimittajat piirittävät häntä ja miljoonat venäläiset seuraavat hänen kommentointiaan tiedotusvälineissä.

Virallinen Suomi ei kenties pidä hänen toimintaansa vakavana, sillä niin paljon maidemme välillä on asiantuntevaa ja luottamukseen perustuvaa yhteistyötä.

Simon Wahlroos

Eikös riidankylväjä ollut toisessa maailmansodassa fasistivaltiot ja niiden virkakoneisto, eikä sitä vastustavat toisinajattelijat? Vai olenko käsittänyt asian väärin?

Tuula Hölttä

Heikki T. :"...porvarilliset vallankumoukset ovat olleet historian verisimpiä vallankumouksia. Venäjän porvarillisen vallankumouksen eli Neuvostoliiton väkivaltainen aika ei tee tästä poikkeusta."

Mikä laadullisuus tekee Neuvostoliitosta porvarillisen? Siellähän tuotantolaitokset otettiin valtion haltuun, kaikki puolueet kommunistista puoluetta lukuun ottamatta kiellettiin, toisinajattelijat suljettiin vankileireille ja/tai likvidoitiin, maaomaisuus sosialisoitiin ja maanviljelijät siirrettiin kolhooseihin.

Jaakko Anttila

Herra Hyyppä väistää visusti suomalaisen historiantutkimuksen eikä lue suomalaisia historian alan väitöskirjoja, koska herra Hyyppä haluaa pysyä vahvana bolshevistisessa uskossaan, joka perustuu punaisen hämärän maan oppiin "historian kehityksen lainalaisuudesta".

Se on herra Hyyppä, joka vääristelee loputtomasti Suomen historiaa.

Punakaarteja alettiin perustaa Suomeen touko-kesäkuussa 1917 vastoin Tokoin sosialistihallituksen tahtoa. Suomen punakaartit radikalisoituivat samaa tahtia Pietarin punakaartien kanssa. Luokkakantaiset sosialistit pakottivat Suomen maatyöläiset lakkoon jo kevätkylvöjen aikaan vuonna 1917. Kylvötyöt saatiin tehdä rauhassa, mutta jo sadonkorjuun aikana lakkovahdit rettelöivät pelloilla ja yrittivät estää maidon kuljettamisen meijereihin. Porvarien järjestyskaartit perustettiin suojaamaan sadonkorjuuta ja maidon kuljettamista meijereihin aikana, jolloin Suomea uhkasi nälänhätä, mistä myös Tokoin sosialistihallitus varoitti kuumakalleja. Ja elintarvikepulan ja nälänhädän alettua toden teolla punakaartit ja kaikki muut vasemmistolaiset syyttivät elintarvikepulasta porvareita siitä huolimatta, että elintarvikepula johtui siitä, että viljan tuonti ulkomailta loppui kuin seinään keväällä 1917, mihin saakka 70 % Suomessa käytetystä leipäviljasta oli tuotu Saksasta ja Venäjältä.

Nykyinen emeritusprofessori Tuomo Polvinen paljasti Suomen punaisten vehkeilyt bolshevikkien kanssa jo nuorena tutkijana julkaisemassaan tutkimuksessa Venäjän vallankumous ja Suomi 1917-1920, osa 1: Helmikuu 1917 - toukokuu 1918. WSOY 1967.

Lenin kehotti 17.11.1917 Pietarin Smolnaan saapunutta Suomen SDP:n johtokolmikkoa vallankumoukseen Suomessa ja Stalin sanoi Helsingissä 25.11.1917, että "Venäjä antaa veljellistä apuaan jos sitä pyydetään". Punaisen Suomen historian osan "Vallankumous kunnallishallinnossa" tekijä Juhani Piilonen on todistanut, että Suomen punaiset odottivat kiihkeästi maailmanvallankumousta, jonka oli määrä alkaa Suomesta.

Sekä vuonna 2009 julkaistussa "Sisällisodan pikkujättiläisessä" että tohtori Juha Siltalan tutkimuksessa "Sisällissodan psykohistoria" todetaan, että punakaartit ja erityisesti Helsingin punakaarti ajoivat Suomen sisällissotaan jättämällä Suomen työväenliikkeen johdon ja SDP:n eduskuntaryhmän kylmästi sivustakatsojiksi.

Suomessa olleiden venäläisten sotilaiden keskusneuvosto kielsi 2.1.1918 Suomessa olleita venäläisiä sotilaita sekaantumasta Suomen sisäpolitiikkaan. Suomen punakaartit saivat 15.1.1918 käskyn vartioida radan vartta Rajajoelta Riihimäelle ja sieltä Helsinkiin ja Tampereelle saakka, kun suuret asejunat saapuvat Pietarista. 25.1.1918 Pietarista tuli käsky Suomessa olleille varuskunnille: "Riisukaa valkokaartit aseista" ja myöhässä olleet suuret asejunat ja 1000 Pietarin suomalaisen punakaartin jäsentä saapuivat Suomeen 27.1.1918. Sen jälkeen Helsingin punakaarti nosti punaisen lyhdyn Helsingin työväentalon torniin ja julisti vallankumouksen alkaneeksi.

Maailmanvallankumouksen oli määrä alkaa Suomesta. Suomen laillinen hallitus kutsui Saksan armeijan kukistamaan yritystä aloittaa maailmanvallankumous Suomesta, ja kansalaisodan jälkeen kansalaissodan voittajat etsivät Saksasta turvaa maailmanvallankumousta ja pelättyä punalaivastoa vastaan.

Bolshevikeilta ei puuttunut tahtoa eikä intoa viedä vallankumous Baltian maihin, Puolaan ja Länsi-Eurooppaan. Bolshevikit hyökkäsivät Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Puolaan ja lähettivät Bela Kunin Budapestiin ja Ernst Reuterin Wieniin levittämään maailmanvallankumousta. "Hoch Weltrevolution!"

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Dosentti Bäckmanin toiminta liittyy nyt Venäjän presidentinvaaleihin. Niin tämä sotasyyllisyyskysymyskin. Hän on putinisti. Tossavainen on oikeassa.
Ilmari Schepel kirjoitti tästä hienosti:
http://ilmari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/98423-andro...
Bäckmanin toimista on kirjoittanut myös Jarmo Koponen.

Anis Harran

Bäckmanin kaaderin asialla tuntuvat ainakin kirjoitustensa sisällön perusteella US:n blogeissa olevan nimimerkit Petri Rantanen ja Jussi Nättinen. Usein suoranaisilla vihakirjoituksilla joista herää ihmetys miksi niitä ei ole bännätty, vaikka niissä on lietsottu törkeästi vihaa kansanryhmiä ja jopa suomalaista kehitysministeriä vastaan.

Toimituksen poiminnat