Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kasvisfasismi

Härkis ja herneet korvaavat lihan?

Olin tänään tienpäällä ja söin lihaisan hernekeiton. Olen siis suuri rikollinen ja ilmasto tuhoutuu huomenna. Toivottavasti ainakin lämpötila nousee edes sillä kahdella asteella mikä on luvattu.

Hernekeittoa syödessä tuli ajatelleeksi tuota lihan korvaamista koulukeittiöissä herneillä tai härkäpavuilla. Miten hernekeiton liha korvataan lisäämällä herneitä keittoon?

Kasvissyöjät ovat onnettomampia

Vaikka olenkin huomannut, että joillakin vihreillä on hermot kireällä ja usein heidän paha olonsa purkautuu pilkkaamisena yms., niin Iltalehden julkaisema tutkimusuutinen oli jäänyt minulta huomaamatta. Kasvissyöjät ovat onnettomampia kuin lihansyöjät. Se, että tiukka kasvisruokavalio johtaa onnettomaan oloon, saattaa säteillä laajemmallekin. Ajattelen onnettomien ihmisten kateusliittoa, jolla pyritään tekemään onnellisten olo tasa-arvoiseksi oman olotilansa kanssa.

Turvaa vapaa Suomi

Ruoka on poliittista.

Se kävi selväksi, kun maanantaina vasemmistoliitto teki Espoon kaupunginvaltuustossa aloitteen, että valtuuston ruokailuissa täytyy olla vain kasviksia tai kalaa. Punaiset halusivat punaisen lihan pois.

Kasvisfasismi hävisi äänin 48-25.

Punavihreät onnistuivat aloitteellaan Helsingissä, mutta hävisivät vapaiden miesten ja naisten Espoossa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä