Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkean raportti kontekstiin!

 

Poliisiammattikorkeakoulun "Maahanmuutto ja turvallisuus - arvioita nykytilasta ja ennusteita tulevaisuudelle" - raportti on saanut odotetusti huomiota.

Selvitys on ajankohtainen ja tervetullut. Siinä käsitellään arkaa aihetta suorasanaisesti. Itse asian toivoisi herättävän julkista keskustelua eri näkökulmista, sillä realistisen tilannekuvan esittäminen on nyt erityisen tärkeää.

Maahanmuutto näkyy rikollisuutena ja levottomuuksina

Poliisiammattikorkeakoulun tekemä tutkimus kertoo huolestuttavasta ja paikoin lohduttomasta tilanteesta maahanmuuttopolitiikassa.  Tämän ikävän tosiasian kertoo nyt myös Helsingin Sanomat, joka yleensä kertoo vain monikulttuurisuuden ihanasta ja rikastuttavasta vaikutuksesta. 

Suomi uhkaa ajautua demokratian kriisiin!

Poliisiammattikorkeakoulun erikoistutkija, dosentti Kari Laitinen ja vieraileva tutkija, dosentti Pirjo Jukarainen arvioivat, että Suomi uhkaa ajautua demokratian kriisiin. Syynä on maahanmuuttoon liittyvistä turvallisuuskysymyksistä käyty pintapuolinen ja vähättelevä keskustelu.

Tutkijat ihmettelevät, että julkisessa keskustelussa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista syyllistetään jo suomalaisia ja suomalaista yhteiskuntaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä