Reijo Tossavainen, toisinajattelija Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tanskan kansanpuolue

Tanskan uusi pakolaislaki

Tanska on kokonsa, väkimääränsä ja varallisuutensa, bruttokansantuotteensa, suhteen Suomen luokkaa. Viime kesänä vasemmisto hävisi vaalit ja maahan nousi Venstre – puolueen johtoinen vähemmistöhallitus. Vuonna 1995 perustettu Tanskan kansanpuolue kasvatti jälleen kannatustaan 21,1% asti. Nämä ovat niitä oikeistopopulisteja tai tuttavallisemmin natseja joiden takia esim.

Maahanpyrkijöiden laivat tulee käännyttää Välimerellä

EU-johtajat päättivät Brysselissä 25. kesäkuuta pidetyssä huippukokouksessaan, että Italiasta ja Kreikasta siirretään 40 000 turvapaikanhakijaa ja 20 000 pakolaista muihin EU-jäsenmaihin kahden vuoden aikana. Esitystä jäsenmaiden pakollisista kiintiöistä ei kuitenkaan hyväksytty.

Tanskan vaaleissa kansanpuolueelle jytky

Tanskan kansanpuolue sai parlamenttivaaleissa 21,1 prosenttia annetuista äänistä ja nousi maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Vaalitulos on jytky tanskalaisittain, koska kansanpuolueen kannatuksen lisäys oli peräti 8,8 prosenttiyksikköä.

Perussuomalaisten EU-parlamenttiryhmän puolueilla menee hyvin. Ne ovat pärjäneet loistavasti äskettäin järjestetyissä vaaleissa Suomessa, Britanniassa, Puolassa ja Tanskassa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä